Αυτά είναι μερικά από όσα έχουν κάνει οι μάχιμοι του κρασιού, Γρηγόρης Μιχαήλος και Γιάννης Καρακάσης. Αυτή τη φορά, μπαίνουν στη μάχη με ένα ακόμα δελεαστικό masterclass, με πρωταγωνιστές κόκκινες Βουργουνδίες. Το Pinot Noir για πάρα πολλούς είναι η "παράξενη" ερυθρή ποικιλία, ενώ αρκετοί δεν είχαν την τύχη να την γνωρίσουν εις βάθος στο ποτήρι, αφού σπάνια γίνονται γευσιγνωσίες με κρασιά Βουργουνδίας.
Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε, μια καλή αφορμή να την απολαύσετε είναι η γευσιγνωσία που οργανώνουν την Τετάρτη 11 Μαρτίου στις 21:00, στο εστιατόριο Paradiso. Εκεί, οι Wine Commanders θα μας ταξιδέψουν σε μερικούς από τους καλύτερους παραγωγούς του μυθικού γαλλικού terroir και τα κρασιά τους. Το Pinot Noir είναι σοφιστικέ, είναι κομψό κι ευγενικό και στην πατρίδα του, τη Βουργουνδία, δίνει μεγαλειώδη κρασιά, που για άλλους είναι πιο εύκολα να τα γευτείς και να τα καταλάβεις συγκριτικά με τα Bordeaux, ενώ για πολλούς πολύ πιο δύσκολο. Το τι ισχύει, θα το διαπιστώσετε οι ίδιοι στο τέλος του masterclass, μετά την δοκιμή 7 επιλεγμένων ετικετών, Premier και Grand Cru.
Paradiso Restaurant, Αποστολοπούλου 58 Χαλάνδρι. Κρατήσεις στα τηλ 210 6722290-210 6748667 (€50 το άτομο)