Η Σκλάβα, αμέσως θα σκλαβώσει τον ουρανίσκο σας πλουτίζοντας τις οινικές σας γνώσεις. Είναι μια λευκή ποικιλία, που είχε εξαφανιστεί και φρόντισαν να αναβιώσουν οι Αμπελώνες Ζαχαριά. Μετά από αρκετούς πειραματισμούς, επιτέλους βρίσκεται στην αγορά και γίνεται αφορμή για νέες οινικές εμπειρίες. Στο ποτήρι είναι πλούσια αρωματικά, με νότες που παραπέμπουν σε φρέσκα εσπεριδοειδή και δροσερά βότανα. Στο στόμα είναι γεμάτη, λιπαρή, με καλή οξύτητα και καλή επίγευση. Η Κυδωνίτσα, που έχουμε συνηθίσει να την δοκιμάζουμε στην Λακωνία, καλλιεργείται στους Αμπελώνες Ζαχαριά με πολλή επιτυχία.
Το κρασί, πίσω από το λαμπερό χρυσοκίτρινο χρώμα, κρύβει έντονα και γοητευτικά αρώματα κυδωνιού, περγαμόντου και αχλαδιού. Το στόμα είναι πληθωρικό, με δροσερή οξύτητα και μεγάλη επίγευση. Η τελευταία ετικέτα αφορά μια ήδη διάσημη ποικιλία, τη Μαλαγουζιά. Η Μαλαγουζιά Αμπελώνες Ζαχαριά είναι ιδιαίτερη, με φινετσάτη μύτη εξωτικών φρούτων και νόστιμο, εκλεπτυσμένο στόμα. Και τα τρία κρασιά έχουν τις δυνατότητες να σκοράρουν δίπλα στα σαρακοστιανά πιάτα, αλλά και να συνοδεύσουν τα ορεκτικά στο Πασχαλινό τραπέζι. Ξεκινήστε να τα δοκιμάζετε!