Ετικέτες του, όπως η Μαντινεία, η Δρυόπη και ο Κοκκινόμυλος έχουν γράψει τη δική τους οινική ιστορία. Τώρα, μας αιφνιδιάζει με ένα καινούριο κρασί που δεν προέρχεται από τους αμπελώνες της Αρκαδίας ούτε της Νεμέας, αλλά από της Σαντορίνης. Το νέο του εγχείρημα πραγματοποιήθηκε με τη συμβολή της οικογένειας Χρυσού, που διαθέτει ιδιόκτητους αμπελώνες 120 στρεμμάτων στον Πύργο και στο Εμπορείο της Σαντορίνης. Μαζί αναβίωσαν τ' αμπέλια και τα φρόντισαν, ώστε να πάρουν τον καλύτερο καρπό. Εμείς δοκιμάσαμε το νέο κρασί Σαντορίνη Τσέλεπου, που μόλις κυκλοφόρησε και οι πρώτες εντυπώσεις είναι παρά πάνω από καλές. Λαμπερό, με πράσινες ανταύγειες στο ποτήρι, ξεχειλίζει φρεσκάδα, νιότη και αρώματα εσπεριδοειδών σ' ένα φόντο από ορυκτό και ιώδιο. Το στόμα του είναι τραγανό, ευχάριστο και κυρίως γεμάτο. Η πληθωρική γεύση του, σε συνδυασμό με την καλή του οξύτητα, είναι δυο ατού που του χαρίζουν πολλούς πόντους, δίπλα σε λιπαρά ψάρια, όστρακα και θαλασσινά και αφού βρισκόμαστε σε περίοδο νηστείας να το έχετε στις επιλογές σας.