Follow us

Η κάβα Vegerα και στη Βούλα

Πριν από λίγες ημέρες η γνωστή κάβα της Γλυφάδας απέκτησε στη Βούλα ένα παρόμοιο αδελφάκι. Η νέα κάβα Vegera είναι εξίσου εντυπωσιακή και καλαίσθητη.

Η κάβα Vegerα και στη Βούλα

Σε ένα χώρο, που παντρεύει με ιδιαίτερη μαεστρία την μοντέρνα αισθητική με τις ρουστίκ πινελιές, μπορείτε να βρείτε τα πάντα και όταν λέμε τα πάντα το εννοούμε. Οι ετικέτες των κρασιών, που είναι διαλεγμένες με πολύ μεράκι αγγίζουν τις 1000, μαζί τους στα ράφια συχνάζουν επιλεγμένες μπίρες από όλο τον κόσμο και μερικά από τα πιο premium αποστάγματα. Οι επιλογές σε αλκοόλ ενισχύονται από την παρουσία πολλών και εκλεκτών εδεσμάτων. Αναφορικά θα βρείτε εξαιρετικά τυριά και αλλαντικά μικρών παραγωγών, καθώς και αρκετές σάλτσες και προϊόντα με τρούφα. Είναι πολύ καλή ιδέα να την επισκεφτείτε αυτές τις ημέρες και να προμηθευτείτε τα καλούδια για το γιορτινό τραπέζι, ή να κάτσετε με φίλους και να περάσετε καλά εκεί. Εκτός από την κάβα λειτουργεί στον ίδιο χώρο bistro, το οποίο προσφέρει περίπου 30 κρασιά σε ποτήρι και μερικά πολύ καλά συνοδευτικά.

Cava Vegera, Λ. Α. Παπανδρέου 130, Γλυφάδα 210 9646635 και Ποσειδώνος 11 και Βασ. Παύλου 61, Βούλα, 2110125700

Επίσης...

Κρασί και BBQ: συνδυασμός φωτιά

Όταν σκεφτόμαστε barbeque, το μυαλό μπορεί αυτομάτως να ταιριάζει τα ζουμερά κρεατικά με την εικόνα μιας παγωμένης μπύρας να ιδρώνει πλάι τους. Στην πραγματικότητα, όμως, το βουτυράτο καραμέλωμα με το οποίο προικίζεται το κρέας απ’ το λίπος του κι η μυρωδάτη κάπνα που παίρνει μαζί του απ’ τα κάρβουνα, στήνουν ιδανικό καμβά για πεντανόστιμα οινικά παντρέματα, που μπορούν να ξεκλειδώσουν νέους γευστικούς ορίζοντες. Αρκεί να βρούμε τα σωστά κλειδιά!

Περισσότερα από

Κρασί

Τα οινικά αστέρια των Χρυσών Σκούφων 2022

Tο Κτήμα Γεροβασιλείου έφερε αρωματική και γευστική φινέτσα στο dinner de gala, με τις πιο εκλεκτές ετικέτες του να συμπληρώνουν τις σπουδαίες γεύσεις της μοναδικής βραδιάς.

Πάστα και κρασί: μια σχέση αγάπης

Από τη μακαρονάδα «της στιγμής» στο σπίτι, ως τις «γευστικές-creatίοns» των καλών ιταλικών εστιατορίων, η καρδιά και ο ουρανίσκος των Ελλήνων συγκινείται πάντοτε στη θέα, την οσμή, την ιδέα της πάστα. Και τι καλύτερο, τι πιο γαργαλιστικό για να την συνοδεύσει, από ένα καλό μπουκάλι κρασί; Ιδίως αν είναι, βέβαια, το σωστό μπουκάλι κρασί.

Κέικ Κρασιού

Πώς θα φτιάξεις κέικ κρασιού.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.

Το Peloponnese Wine Festival δηλώνει παρουσία στις 21/2

Το οινικό event, που συγκεντρώνει εκατοντάδες οινόφιλους, θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Royal Olympic της Αθήνας, τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου…

Η οινική εκπαίδευση συναντά τη φιλοξενία

Τα κορυφαία προγράμματα σπουδών του «Le Monde» εμπλουτίζονται εγκαινιάζοντας τη νέα συνεργασία του κορυφαίου εκπαιδευτικού ομίλου με τον παγκόσμιο πρωτοπόρο της εκπαίδευσης οίνων και αποσταγμάτων WSET.

My Xmas Pairings: Tα αγαπημένα μας κρασιά συμπληρώνουν τις γεύσεις των γιορτινών μας πιάτων

Μαζί με τα My market, σας βοηθάμε με την οργάνωσή του, ετοιμάζοντας ένα πλήρες μενού για το εορταστικό τραπέζι.