Πρέπει κι εμείς να είμαστε εκεί, για να δοκιμάσουμε τα κρασιά της νέας σοδειάς και όχι μόνο. Περίπου 32 παραγωγοί, από όλα τα σημαντικά αμπελοτόπια της Πελοποννήσου, θα μας σερβίρουν κρασιά κάθε τύπου, από χαρακτηριστικές ποικιλίες σαν το Αγιωργίτικο, τη Μαυροδάφνη, το Μοσχάτο Ρίου, το Μοσχοφίλερο και πολλές ακόμα. Επίσης, θα μπορέσουμε να δηλώσουμε συμμετοχή σε κλήρωση για magnum φιάλες υπογεγραμμένες από τον αντίστοιχο οινοποιό. Είναι σίγουρα δελεαστικό, μια από τις πιο σημαντικές ελληνικές αμπελουργικές ζώνες να συγκεντρώνεται σε μια αίθουσα και να έχουμε την ευκαιρία να τεστάρουμε τα φετινά της αποτελέσματα. Η πρόσβαση είναι εύκολη, η είσοδος κοστίζει 3 ευρώ και περιλαμβάνει αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας, εσείς βάλτε μόνο την οινική σας κυριακάτικη διάθεση...