Η νέα οινοπαραγωγός μετά τις σπουδές της στη Γαλλία και τα ταξίδια της για τρύγο στις πιο σημαντικές αμπελουργικές χώρες του κόσμου, επέστρεψε γεμάτη εμπειρίες στην Ελλάδα με σκοπό να αξιοποιήσει τις γνώσεις της επιλέγοντας τρεις εμβληματικούς αμπελότοπους, για να δημιουργήσει τα κρασιά της. Σαντορίνη, Γουμένισσα και Νάουσα: ιδιαίτεροι αμπελώνες, ιδιαίτερα κρασιά. Η Athina Σαντορίνη, από την παραγωγή 3 αμπελώνων του νησιού, είναι ένα κρασί με έντονο χαρακτήρα, γεμάτο σώμα και υπέροχη οξύτητα. Η Athina Γουμένισσα προέρχεται μόνο από την ιδιόμορφη Νεγκόσκα, η οποία συλλέγεται από ένα μόνο αμπελοτεμάχιο βιοδυναμικής καλλιέργειας. Το ερυθρό κρασί έχει δυνατή μύτη και πλούσιο στόμα. Η Athina Νάουσα, το ξινόμαυρο, είναι ένα σπουδαίο κρασί. Ο αμπελώνας, ένα θαύμα ηλικίας 40 ετών, τοποθετημένος σε νότια πλαγιά, δίνει εξαιρετικό σταφύλι με πολλές δυνατότητες. Το κρασί έχει βαθύ συμπυκνωμένο χρώμα, γεμάτη μύτη, τανική φλέβα και στρογγυλό στόμα. Δοκιμάστε τα και εσείς και θα καταλάβετε το χαρακτήρα των ποικιλιών και τη σπουδαιότητα του terroir.