μεγάλες τους δυνατότητες! 11 μικροί παραγωγοί, λοιπόν, από κάθε γωνιά της Ελλάδας, φιλοξενούνται σε 10 Τετάρτες και μαζί τους θα δοκιμάσουμε επιλεγμένα κρασιά τους που μας εντυπωσίασαν! Παράλληλα, θα δοκιμάσουμε και προϊόντα ανερχόμενων μικρών Ελλήνων παραγωγών- τα οποία επέλεξε ο σεφ Γκίκας Ξενάκης- και θα πρωταγωνιστούν στα μενού που θα συνοδεύουν τα κρασιά, όπως εκλεκτό ελαιόλαδο, αβγοτάραχο, Κορινθιακή σταφίδα και πολλά άλλα διαμαντάκια! Τα μενού κοστίζουν 35 ευρώ ανά άτομο. Πραγματικά μια μεγάλη ευκαιρία να γνωρίσουμε νέους και μικρούς παραγωγούς. Δείτε το συνοπτικό πρόγραμμα και κλείστε το δικό σας οινικό μεσοβδόμαδο ραντεβού : 04/06 Κτήμα Χρυσοχόου, 11/06 Γέννημα Ψυχής, 18/06 Κτήμα Πατεργιαννάκη, 25/06 Κτήμα Τάτση, 02/07 Κίτος, 09/07 Αμπελώνες Γκίκα, 16/07 Athina Τσώλη, 23/07 Αχαιών Οινοποιητική, 30/07 Κτήμα Θεοδωρακάκου, 06/08 Παπαντώνης / Canava Petros Nomikos.
Aleria Restaurant Μεγάλου Αλεξάνδρου 57 10435 Μεταξουργείο 2105222633 info@aleria.gr