Κάθε φορά τα κρασιά ενός αξιόλογου ελληνικού οινοποιείου συνδυάζονται με ένα ειδικό μενού, που έχουν επιμεληθεί ο Δημήτρης Χατζηνικολάου και ο Χριστόφορος Πέσκιας, ο καθένας στον τομέα του. Την Τρίτη 3 Ιουνίου υποδέχονται τα κρασιά της Mediterra Οινοποιητικής σε μια βραδιά που προμηνύεται ενδιαφέρουσα. Τιμή συμμετοχής: 30 ευρώ το άτομο. Κρατήσεις στα τηλ. 210 6096786.
Κλίμα – Κλήμα, Παναγή Τσαλδάρη 32-42, Μελίσσια.
Το μενού της βραδιάς
Μύδια σεβίτσε – Ανάσα (Λευκό 2009)
Φασολάκια μαριναρισμένα σε μουστάρδα, ελαιόλαδο και ξύδι Jerez με ντοματίνια και αμύγδαλα – Ξερολιθιά (Λευκό 2013)
Χοιρινή μπριζόλα λαιμού με σάλτσα Ρομέσκο – Μυράμπελος (Ερυθρό 2010)
Μοσχαρίσια Ταλιάτα με σάλτσα κόκκινου κρασιού – Πυρόραγος (Ερυθρό 2007)
Mousse λεμόνι – γλυκό κρασί Ευχή