Τα δοκιμάσαμε και οι επιλογές είναι πολλές : Το Αθήρι από επιλεγμένους αμπελώνες της Χαλκιδικής, φρέσκο και ανθικό, ιδανικό δίπλα σε θαλασσινά και οστρακοειδή. Το σπάνιο και χαρισματικό Μοσχόμαυρο από τους αμπελώνες Γρεβενών, νεανικό, με ευωδιαστά αρώματα μύρτιλου και φραγκοστάφυλου, μαζί με λαδερά και κοκκινιστά. Το κλασικό Αγιωργίτικο από την Πελοπόννησο, με νότες γαρύφαλλου και καπνού σε ένα κόκκινο φρουτώδες σκηνικό, παρέα φυσικά με μαγειρευτά ή ψητά κρέατα και τέλος το γειτονικό Μοσχοφίλερο με μυρωδιές τριαντάφυλλου και εσπεριδοειδών, το τέλειο ντουέτο για αρωματικές σαλάτες και νόστιμα ζυμαρικά. Επιλέξτε μόνο με βάση το γούστο σας ή το μενού σας και καλή απόλαυση…