Τα σταφύλια συγκεντρώνονται από το διαλεκτό αμπελοτόπι Λαγκάδες και με παραδοσιακό τρόπο προκύπτει ένα βαθύ κρασί με φρουτώδη αρώματα, βοτανικές παρουσίες και γεύση που ισορροπεί ανάμεσα στην καλή οξύτητα και τις στρογγυλές ταννίνες. Αν ψάχνατε ένα κρασί για πλούσια κρεατοφαγία, μόλις το βρήκατε. Θα το απολαύσετε στους 18 βαθμούς. Τώρα αρκεί να επιλέξουμε και το κρασί για τα πρώτα μεζεδάκια… Για τα ορεκτικά, που προηγούνται η καλύτερη επιλογή είναι ένα δροσερό Ασύρτικο. Η Mediterra καινοτομεί και τολμά να καλλιεργήσει την Κυκλαδίτικη ποικιλία στο Κρητικό αμπελοτόπι Κάστελος. Το εγχείρημα πέτυχε! Το λευκό κρασί έχει πυκνά αρώματα εσπεριδοειδών, σπιρτόζα οξύτητα, καλή δομή και γεμάτη γεύση. Η εποχή είναι κατάλληλη να τα δοκιμάσουμε…μας περιμένει Tσικνοπέμπτη και Kαθαρή Δευτέρα!!!