Στην πρώτη περίπτωση (29/1) μας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσουμε παλιές χρονιές του Chateau Porto Carras, σε μια τιμητική βραδιά για το πολύ καλό αυτό Κτήμα. Τα πέντε πιάτα του Olivier Campanha θα συνοδέψουν τα Chateau Porto Carras 2009, 2008, 2007 καθώς και η Μαλαγουζιά και το Ροζέ 2013. Στις 30 Ιανουαρίου, πάλι, η βραδιά είναι αφιερωμένη σε σπάνιες ποικιλίες του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα που θα μας παρουσιάσει προηγουμένως η οινολόγος Χρυσούλα Κυριακοπούλου, σ' ένα μίνι-σεμινάριο με αυτό το θέμα (ώρα 8.00 μμ). Θα ακολουθήσει ένα πολύ ενδιαφέρον μενού 5 πιάτων που θα συνοδευτεί από τα κρασιά: primus Γκλίναβος, Αβδυρος ροζέ κτήμα Βουρβουκέλη, Λημνιό Πόρτο Καρράς, Μοσχόμαυρο Τσάνταλη και Βλάχικο Rossiou di Mounte Κατώγι-Στροφιλιά.
Κλείστε θέσεις εγκαίρως!
Food and Wine, Ξενοκράτους 49, Κολωνάκι, τηλ. 210 7211146.
Ν.Γ.