Κτήματος Γαία και θα σερβιριστεί τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου. Η πρόταση είναι πολύ ανδιαφέρουσα. Ώρα προσέλευσης: 20:30 και τιμή συμμετοχής: 30 ευρώ. Κρατήσεις στα τηλ. 210 6096786, 6936869620.
Κλίμα –Κλήμα, Παναγή Τσαλδάρη 32-42, Μελίσσια.
Το μενού
ΦΑΒΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΣΙΒΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΛΑΔΙ ΤΡΟΥΦΑΣ µε τον ΘΑΛΑΣΣΙΤΗ από την Σαντορίνη. Ένα κρασί µε αρώµατα εσπεριδοειδών µε γεύση µεστή και πλούσια.
Οι ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΣΠΕΡΕΙΔΟΕΙΔΗ και η ΣΑΛΑΤΑ QUINOA ΜΕ ΑVOCADO, ΑΡΑΚΑ ΚΑΙ VINAIGRETTE ΜΟΥΣΤΑΔΑ, ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ µε το ΑΣΥΡΤΙΚΟ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ WILD FERMENT. Έντονα φρουτώδες κρασί µε όγκο, οξύτητα και ευδιάκριτη την µεταλλικότητα του ηφαιστείου.
Η ΤΑΛΙΑΤΑ ΣΧΑΡΑΣ ΜΕ ΣΑΛΑΤΑ ΛΑΧΑΝΟ µε το ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ της ΓΑΙΑΣ. Ένα πλούσιο και δοµηµένο κρασί, που ισορροπεί ανάµεσα στο φρούτο της ποικιλίας και το ξύλο της δρυός.
Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΚΡΑΣΑΤΟΣ ΜΕ ΠΟΥΡΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ µε το ΚΤΗΜΑ ΓΑΙΑΣ. Κρασί µε συνιστώσες από φρούτο, ξύλο, ?ανίλια και γαρίφαλο. Η λιπαρότητα, ο όγκος, το σώµα, η δοµή & η γευστική διάρκεια συµπληρώνουν το γευστικά καµ?ά της ασυνήθιστης αυτής Νεµέας
ΚΡΕΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΥΚΟ ΣΕ VINSANTO µε το περίφηµο VINSANTO της Σαντορίνης. Κρασί λιαστό µε αρώµατα καραµελωµένων φρούτων µε νότες καφέ, περγαµόντου και ξερού σύκου.