Στην Αθήνα, μπορείτε να το γιορτάσετε στις 21/11 με το καθιερωμένο Beaujolais Nouveau Party που διοργανώνει και φέτος το wine bar Oinoscent (Βουλής 45-47, Σύνταγμα, τηλ. 210 3229374), δοκιμάζοντας διάφορες ετικέτες σε ποτήρι… Αν πάλι θέλετε να ακολουθήσετε το έθιμο που θέλει την πρώτη φιάλη να ανοίγει τα μεσάνυχτα, η κάβα Cellier σας έχει τη λύση αφού ακριβώς στις 12 το βράδυ της Τετάρτης 20 Νοεμβρίου θα ανοίξει την πρώτη φιάλη Beaujolais Nouveau του Georges Duboeuf στο «μπλε δωμάτιο» του “The Dalliance House” (Κυριαζή 19, Κηφισιά, τηλ. 210 6230775). Και αν επιμένετε να δώσετε ξεχωριστό στυλ στη βραδιά, υπάρχει το Beaujolais Nouveau Wine Dinner του Cellier στις 21/11 στο Tudor Hall του ξενοδοχείου King George στο Σύνταγμα, όπου τέσσερα πιάτα του καλού εστιατορίου έχουν συνδυαστεί με το Beaujolais Nouveau του Georges Duboeuf και άλλα πολυτελή γαλλικά κρασιά. Το κόστος συμμετοχής στο δείπνο είναι 60 ευρώ. Κρατήσεις στο www.cellier.gr