Η αρχή γίνεται με το Κτήμα Παλυβού, το οποίο θα παρουσιάσει μερικές από τις κλασικές ετικέτες του, αλλά και τρία κρασιά που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό. Τα κρασιά θα συνδυαστούν με το μενού πέντε πιάτων που έχει επιμεληθεί ειδικά για τη βραδιά ο executive chef του Semiramis Restaurant Παναγιώτης Τριγιώτης. Τιμή μενού: 38 ευρώ το άτομο. Κρατήσεις στο τηλ. 210 6284500. Ώρα προσέλευσης: 21.00.
Semiramis Restaurant, Χαριλάου Τρικούπη 48, Κεφαλάρι, Κηφισιά.
Menu
-Amuse Bouche
-Φρέσκος μπακαλιάρος tempura & μαγιονέζα με σόγια, λάιμ & κόλιανδρο
Κτήμα Παλυβού, Πέτρινες Πλαγιές Λευκός 2013. Chardonnay – Μαλαγουζιά. (Πρώτη παρουσίαση)
-Σαλάτα με σπανάκι, μανιτάρια λιαστές τομάτες, ψητό μανούρι & vinaigrette bacon
Κτήμα Παλυβού, Βυσσινόκηπος Ροζέ 2013. Αγιωργίτικο. (Πρώτη παρουσίαση)
-Σπιτικά ραβιόλι με κατσικίσιο τυρί, γλυκές πιπεριές & λουκάνικο τσορίζο
Κτήμα Παλυβού, Άμμος 2010. ΠΟΠ Νεμέα. Αγιωργίτικο.
-Μοσχαρίσιο entrecote με μικρές πατάτες φούρνου & αρωματικό βούτυρο
Κτήμα Παλυβού, Ίχνος 2012, Αγιωργίτικο - Merlot. (Πρώτη κυκλοφορία)
-Lollipops σοκολάτας με rice crispy & σάλτσα butterscotch
Κτήμα Παλυβού, Ηλίου Τέχνη 1997. Αγιωργίτικο