Αργατίας στο Ροδοχώρι Νάουσας. Με σύνθημα ότι το μεγάλο κρασί φτιάχνεται στο αμπέλι, συνοδεύει φαγητό και πίνεται με παρέα, το σεμινάριο απευθύνεται σε ανθρώπους που αντιλαμβάνονται την επιχειρηματικότητα συνδεδεμένη με τη δημιουργικότητα. Μερικά από τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι ορθές και λανθασμένες πρακτικές που εφαρμόζονται στο αμπέλι, το οινοποιείο, η διάθεση και το marketing του κρασιού, ενώ θα γίνει και επίσκεψη σε αμπελώνες, wine tasting και wine & food pairing. Για περισσότερες πληροφορίες: viticulture-seminars.blogspot.gr