Ο Dominique Perrot - προσωπικός σεφ του Γάλλου προέδρου Francois Mitterrand και κατόπιν σε πολλά καλά πόστα στην Αθήνα- θα δημιουργήσει κλασικές γεύσεις και θα μοιραστεί τα μυστικά της κουζίνας του. Τα πιάτα του θα συνδυαστούν με εκλεκτά κρασιά όπως ένα Viognier του γαλλικού νότου, ένα Ασύρτικο, το ερυθρό Alfega, το βελούδινο Refosko Merkouri και άλλα. Πρόσθετο ενδιαφέρον στη βραδιά θα δώσει και μια πρώτη προσέγγιση στον κόσμο των μανιταριών. Κόστος συμμετοχής 40 ευρώ. Δηλώσεις συμμετοχής ηλεκτρονικά στο info@oinosoagapitos.gr δηλώνοντας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
Οίνος ο Αγαπητός, Λ. Πηγής 15 Μελίσσια, τηλ. 210 6142200.