Επιλεγμένες ετικέτες της Santo Wines έχουν συνδυαστεί με ένα μενού πέντε πιάτων που έχει δημιουργηθεί ειδικά για τη βραδιά με βάση τα αγροτικά προϊόντα του κυκλαδίτικου νησιού. Την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο Executive Chef του Semiramis Restaurant, Παναγιώτης Τσιργιώτης. Τιμή μενού κατ’ άτομο με απεριόριστη κατανάλωση κρασιών: 37 ευρώ. Finger Food κι ένα ποτήρι κρασί για κάθε μία από τις ετικέτες Santo Wines του μενού, κατ’ άτομο: 15 ευρώ. Κρατήσεις στο τηλ. 210 6284500. Ώρα προσέλευσης: 21:00.
Semiramis, Χαριλάου Τρικούπη 48, Κηφισιά