Θα σερβιριστούν δροσερά καλοκαιρινά εδέσματα, καθώς και ένα κρασί έκπληξη. Ωραία ιδέα για μια πρώτη καλοκαιρινή εκδρομή μέχρι τη Νεμέα…
Κτήμα Παλυβού, Αρχαία Νεμέα Κορινθίας, τηλ. 27460 24190, www.palivos.gr
Το Κτήμα Παλυβού στη Νεμέα υποδέχεται το καλοκαίρι με ένα party το Σάββατο 8 Ιουνίου, με guest τη Σοφία Βόσσου. Εκτός του ότι πρόκειται για μια καλή ευκαιρία για… χορό, θα γνωρίσετε και το όμορφο κτήμα.
Θα σερβιριστούν δροσερά καλοκαιρινά εδέσματα, καθώς και ένα κρασί έκπληξη. Ωραία ιδέα για μια πρώτη καλοκαιρινή εκδρομή μέχρι τη Νεμέα…
Κτήμα Παλυβού, Αρχαία Νεμέα Κορινθίας, τηλ. 27460 24190, www.palivos.gr
Όταν σκεφτόμαστε barbeque, το μυαλό μπορεί αυτομάτως να ταιριάζει τα ζουμερά κρεατικά με την εικόνα μιας παγωμένης μπύρας να ιδρώνει πλάι τους. Στην πραγματικότητα, όμως, το βουτυράτο καραμέλωμα με το οποίο προικίζεται το κρέας απ’ το λίπος του κι η μυρωδάτη κάπνα που παίρνει μαζί του απ’ τα κάρβουνα, στήνουν ιδανικό καμβά για πεντανόστιμα οινικά παντρέματα, που μπορούν να ξεκλειδώσουν νέους γευστικούς ορίζοντες. Αρκεί να βρούμε τα σωστά κλειδιά!
Tο Κτήμα Γεροβασιλείου έφερε αρωματική και γευστική φινέτσα στο dinner de gala, με τις πιο εκλεκτές ετικέτες του να συμπληρώνουν τις σπουδαίες γεύσεις της μοναδικής βραδιάς.
Από τη μακαρονάδα «της στιγμής» στο σπίτι, ως τις «γευστικές-creatίοns» των καλών ιταλικών εστιατορίων, η καρδιά και ο ουρανίσκος των Ελλήνων συγκινείται πάντοτε στη θέα, την οσμή, την ιδέα της πάστα. Και τι καλύτερο, τι πιο γαργαλιστικό για να την συνοδεύσει, από ένα καλό μπουκάλι κρασί; Ιδίως αν είναι, βέβαια, το σωστό μπουκάλι κρασί.
Πώς θα φτιάξεις κέικ κρασιού.
Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.
Το οινικό event, που συγκεντρώνει εκατοντάδες οινόφιλους, θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Royal Olympic της Αθήνας, τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου…
Τα κορυφαία προγράμματα σπουδών του «Le Monde» εμπλουτίζονται εγκαινιάζοντας τη νέα συνεργασία του κορυφαίου εκπαιδευτικού ομίλου με τον παγκόσμιο πρωτοπόρο της εκπαίδευσης οίνων και αποσταγμάτων WSET.
Μαζί με τα My market, σας βοηθάμε με την οργάνωσή του, ετοιμάζοντας ένα πλήρες μενού για το εορταστικό τραπέζι.