Η φιλοσοφία της Fabrica de Vino μετακομίζει, λοιπόν, στον Άλιμο, όπως και ένα μεγάλο μέρος της λίστας κρασιών, με έμφαση στα λευκά κρασιά του ελληνικού αμπελώνα, στις ολόφρεσκες δημιουργίες των Ελλήνων παραγωγών και στις ποικιλίες που είναι ιδανικές για το καλοκαίρι. Ο χώρος δίπλα στο κύμα, πάνω στην άμμο, είναι ό,τι χρειάζεται για μια μικρή απόδραση …εντός πόλης μ' ένα ποτήρι ημίξηρο, ημίγλυκο, γλυκό ή αφρώδες κρασί, πάντα του ελληνικού αμπελώνα. Η λίστα θα περιλαμβάνει πάνω από 200 ετικέτες ελληνικών κρασιών από τις οποίες 40 θα σερβίρονται σε ποτήρι. Επίσης, σε συνεργασία με τον Αριστοτέλη Παπαδόπουλο και την Soulshakers θα δημιουργηθεί και μια λίστα κοκτέιλ με ελληνικά κρασιά και τσίπουρα. Και φυσικά, η κουζίνα θα ετοιμάζει ελαφριά tapas & pintchos, προσαρμοσμένα στο καλοκαιρινό κλίμα. Όσο για τη Fabrica de Vino στην Εμμανουήλ Μπενάκη 3, μετά το Πάσχα θα είναι ανοιχτά 11:00-20:00, Δευτέρα ως Παρασκευή.