Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του προγράμματος Wines from Santorini, στην οποία συμμετέχουν τα οινοποιεία: Κτήμα Αργυρού, Οινοποιία Γαβαλά, Γαία Οινοποιητική, Οινοποιείο Α. Καραμολέγκου, Οινοποιείο Μπουτάρη, Κάναβα Ρούσσος, Κτήμα Σιγάλα, Volcan Wines, SantoWines και Οινοποιείο Χατζηδάκη. Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στις δράσεις του «2013 ΕΤΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ» και θα κορυφωθεί με ένα γεύμα την Τετάρτη 17 Απριλίου στο ελληνικό εστιατόριο Molyvos, το οποίο έχουν επιμεληθεί ο Γιώργος Χατζηγιαννάκης και ο σεφ Νίκος Μπούκης του εστιατορίου Σελήνη. Την ίδια βραδιά, οι πελάτες του εστιατορίου θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν το «Δείπνο των Οινοποιών της Σαντορίνης», που θα πραγματοποιηθεί πάλι με επιμέλεια των Χατζηγιαννάκη/Μπούκη.