Ο λευκός Σορόκος συνδυάζει τη Μαλαγουζιά με το Chardonnay, είναι αέρινος, με αρώματα εσπεριδοειδών και λουλουδιών αλλά και με αρκετή οξύτητα που του χαρίζει ζωντάνια. Ταιριάζει ιδιαίτερα με τα λαχανικά και τα θαλασσινά της μεσογειακής κουζίνας. Ο ερυθρός Σορόκος γίνεται με τρεις ποικιλίες, Cabernet Sauvignon, Merlot και Ξινόμαυρο. Βγάζει αρώματα κόκκινων φρούτων και λιαστής ντομάτας και είναι οινοποιημένος ώστε να πίνεται εύκολα, με μαγειρευτά κρέατα και άλλα φαγητά με κρεατικά της ελληνικής κουζίνας.
Κτήμα Αρβανιτίδη, Ασκός Θεσσαλονίκη, τηλ. 23950 61646, www.arvanitidis-winery.gr