Έχει δημιουργηθεί ένα δείπνο τεσσάρων πιάτων από τον ταλαντούχο σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου, τα οποία θα συνοδεύονται από επιλεγμένα κρασιά από τη Νεμέα και τη Νάουσα ταυτόχρονα, από τα Κτήματα Παλυβού και Χρυσοχόου αντίστοιχα. Οι οινοποιοί θα είναι παρόντες στο δείπνο. Η τιμή κατ’ άτομο είναι 35 ευρώ και περιλαμβάνει τέσσερα πιάτα συνοδευόμενα από έξι διαφορετικά κρασιά και ένα κοκτέιλ. Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 8015324.
Abovo, Κολοκοτρώνη 37, Πλατεία Κεφαλαρίου.