Οι Αμπελώνες Ζαχαριά από την Νεμέα το έψαξαν, πειραματίστηκαν για καιρό στην δεξαμενή και στο βαρέλι και το εμφιάλωσαν για πρώτη φορά με την ετικέτα Albino. H τοπ τοπική ποικιλία είναι γνωστή για την πολυδυναμικότητα της ανάλογα με το ύψος των αμπελώνων. Τόσα χρόνια μας έχει συνηθίσει σε ποιοτικά κρασιά που παίζουν από ζωηρά ερυθρά μέχρι παλαιωμένα, ροζέ, αφρώδη, ξηρά και γλυκά. Τώρα στην λευκή έκδοση μας φανερώνει άλλο ένα πρόσωπο. Για την παρθενική εμφάνιση χρειάστηκε να γίνει οινοποίηση blanc de noir και καλός έλεγχος στην πορεία. Το αποτέλεσμα το δοκίμασα και είναι πολύ διαφορετικό από τα κρασιά που έχουμε συνηθίσει. Για λευκό έχει ωραία λιπαρότητα, είναι βελούδινο στο στόμα και στην μύτη τα χαρακτηριστικά φρουτώδη αρώματα της ποικιλίες διεκδικούν την πρωτιά. Αρχικά δοκιμάστε το μόνο του δροσερό, μετά βάλτε και κανένα θαλασσινό στην παρέα και για την χώνεψη σε ένα ποτήρι με πάγο βάλτε μισή ποσότητα από το albino και μισή aperol.