Πρώτος στην υπόγεια κάβα του down town θεματικού μπαρ, στις 8 Μαΐου, θα κατέβει ο οινοπαραγωγός Κώστας Τσιώλης από την Τριφυλία Θα ανοίξει και θα παρουσιάσει την κόκκινη φτελιά από το παθιασμένο tempranillo και την ετικέτα κατατεθέν Annys Animus. Μια εβδομάδα μετά στο ίδιο σημείο, στις 13 Μαΐου, θα δώσει το παρόν ο νέος παραγωγός από τον Τύρναβο Χρήστος Ζαφειράκης. Ανάμεσα από τα κρασιά που θα μας σερβίρει δώστε προσοχή στο υπέροχο sangiovese και στην σπάνια Λημνιώνα. Σειρά έχει στις 22 Μαΐου, ο Γιάννης Παπαγιαννάκος , που έρχεται από το κοντινό Μαρκόπουλο με μια παλαιωμένη Μαλαγουζιά και ένα Σαββατιανό που έχει χαρακτήρα. Ο μήνας τελειώνει στις 29 Μαΐου με έναν αντιπρόσωπο από την Φθιώτιδα, το κτήμα Γεωργακόπουλου. Τα κρασιά θα μας το γνωρίσει ο οινολόγος του κτήματος Στέλιος Λογοθέτης . Ας σημειώσουμε όλες τις ημερομηνίες και ας κάνουμε την Τρίτη μας μέρα οινική άλλωστε έχει ενδιαφέρον να δοκιμάζεις τα κρασιά παρέα με τους ανθρώπους που τα έφτιαξαν….