Αν λοιπόν το θέμα σας ενδιαφέρει, μια εμπεριστατωμένη και άκρως επαγγελματική τοποθέτηση θα γίνει την Τετάρτη 25 Απριλίου στο σεμινάριο που διοργανώνει το W.S.P.C με εισηγητή τον Κωνσταντίνο Λαζαράκη MW με θέμα «Υπάρχουν Φυσικά κρασιά;» Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου θα γίνει ανάλυση των εννοιών γύρω από τα Φυσικά Κρασιά, ποιες πρακτικές εφαρμόζονται και την εφαρμογή τους τόσο στον παγκόσμιο αμπελώνα όσο και στον Ελληνικό, αλλά και την απήχηση που έχουν τα κρασιά αυτά στους καταναλωτές. Ενώ ο εισηγητής θα προσπαθήσει να ορίσει την έννοια του « Φυσικού Κρασιού» μέσα από την γευστική δοκιμή Ελληνικών κρασιών.. Το Σεμινάριο / Γευστική Δοκιμή θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του W.S.P.C: Λεωφ. Αμφιθέας 70, Π. Φάληρο – Ώρα προσέλευσης 17:30. Διάρκεια 2,5 ώρες, τιμή 30€. Προθεσμία συμμετοχής μέχρι Παρασκευή 20 Απριλίου.
*Μπορείτε να κερδίσετε ένα εισιτήριο για το Σεμινάριο / Γευστική δοκιμή, απαντώντας σωστά στο κουίζ που έχουμε αναρτήσει στη σελίδα του WSPC στο Facebook: http://www.facebook.com/WSPC.Wine.Education. Πληροφορίες για την κλήρωση του τυχερού θα βρείτε εκεί!