Follow us

«Υπάρχουν Φυσικά κρασιά;»

Τα φυσικά κρασιά είναι ότι πιο trendy υπάρχει αυτή την στιγμή στον χώρο του κρασιού διεθνώς. Συζητήσεις γύρω από το τι ακριβώς είναι, γίνονται πολλές και πολλά έχουν γραφτεί γύρω από το θέμα.

«Υπάρχουν Φυσικά κρασιά;»

Αν λοιπόν το θέμα σας ενδιαφέρει, μια εμπεριστατωμένη και άκρως επαγγελματική τοποθέτηση θα γίνει την Τετάρτη 25 Απριλίου στο σεμινάριο που διοργανώνει το W.S.P.C με εισηγητή τον Κωνσταντίνο Λαζαράκη MW με θέμα «Υπάρχουν Φυσικά κρασιά;» Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου θα γίνει ανάλυση των εννοιών γύρω από τα Φυσικά Κρασιά, ποιες πρακτικές εφαρμόζονται και την εφαρμογή τους τόσο στον παγκόσμιο αμπελώνα όσο και στον Ελληνικό, αλλά και την απήχηση που έχουν τα κρασιά αυτά στους καταναλωτές. Ενώ ο εισηγητής θα προσπαθήσει να ορίσει την έννοια του « Φυσικού Κρασιού» μέσα από την γευστική δοκιμή Ελληνικών κρασιών.. Το Σεμινάριο / Γευστική Δοκιμή θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του W.S.P.C: Λεωφ. Αμφιθέας 70, Π. Φάληρο – Ώρα προσέλευσης 17:30. Διάρκεια 2,5 ώρες, τιμή 30€. Προθεσμία συμμετοχής μέχρι Παρασκευή 20 Απριλίου.

*Μπορείτε να κερδίσετε ένα εισιτήριο για το Σεμινάριο / Γευστική δοκιμή, απαντώντας σωστά στο κουίζ που έχουμε αναρτήσει στη σελίδα του WSPC στο Facebook: http://www.facebook.com/WSPC.Wine.Education. Πληροφορίες για την κλήρωση του τυχερού θα βρείτε εκεί!

Επίσης...

Κρασί και BBQ: συνδυασμός φωτιά

Όταν σκεφτόμαστε barbeque, το μυαλό μπορεί αυτομάτως να ταιριάζει τα ζουμερά κρεατικά με την εικόνα μιας παγωμένης μπύρας να ιδρώνει πλάι τους. Στην πραγματικότητα, όμως, το βουτυράτο καραμέλωμα με το οποίο προικίζεται το κρέας απ’ το λίπος του κι η μυρωδάτη κάπνα που παίρνει μαζί του απ’ τα κάρβουνα, στήνουν ιδανικό καμβά για πεντανόστιμα οινικά παντρέματα, που μπορούν να ξεκλειδώσουν νέους γευστικούς ορίζοντες. Αρκεί να βρούμε τα σωστά κλειδιά!

Περισσότερα από

Κρασί

Τα οινικά αστέρια των Χρυσών Σκούφων 2022

Tο Κτήμα Γεροβασιλείου έφερε αρωματική και γευστική φινέτσα στο dinner de gala, με τις πιο εκλεκτές ετικέτες του να συμπληρώνουν τις σπουδαίες γεύσεις της μοναδικής βραδιάς.

Πάστα και κρασί: μια σχέση αγάπης

Από τη μακαρονάδα «της στιγμής» στο σπίτι, ως τις «γευστικές-creatίοns» των καλών ιταλικών εστιατορίων, η καρδιά και ο ουρανίσκος των Ελλήνων συγκινείται πάντοτε στη θέα, την οσμή, την ιδέα της πάστα. Και τι καλύτερο, τι πιο γαργαλιστικό για να την συνοδεύσει, από ένα καλό μπουκάλι κρασί; Ιδίως αν είναι, βέβαια, το σωστό μπουκάλι κρασί.

Κέικ Κρασιού

Πώς θα φτιάξεις κέικ κρασιού.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.

Το Peloponnese Wine Festival δηλώνει παρουσία στις 21/2

Το οινικό event, που συγκεντρώνει εκατοντάδες οινόφιλους, θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Royal Olympic της Αθήνας, τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου…

Η οινική εκπαίδευση συναντά τη φιλοξενία

Τα κορυφαία προγράμματα σπουδών του «Le Monde» εμπλουτίζονται εγκαινιάζοντας τη νέα συνεργασία του κορυφαίου εκπαιδευτικού ομίλου με τον παγκόσμιο πρωτοπόρο της εκπαίδευσης οίνων και αποσταγμάτων WSET.

My Xmas Pairings: Tα αγαπημένα μας κρασιά συμπληρώνουν τις γεύσεις των γιορτινών μας πιάτων

Μαζί με τα My market, σας βοηθάμε με την οργάνωσή του, ετοιμάζοντας ένα πλήρες μενού για το εορταστικό τραπέζι.