Έτσι ο Somelier Χρήστος Σιώμος θα βρίσκεται καθημερινά στην Vineria για να σας βοηθήσει να ταιριάξετε τα πιάτα και τα antipasti που θα ετοιμάζει το Dal Professore με διαφορετικά κρασιά σε ποτήρι (και όχι μόνο). O Γιώργος Λούκας του Genious in Gastronomy είναι πολύ ενθουσιασμένος με το Project και πρόκειται να βρίσκεται και ο ίδιος τις περισσότερες καθημερινές εκεί, για να κάνει με τους πελάτες του ωραία οινικά παιχνίδια. Στόχος είναι η τοποθέτηση του ειδικού μηχανήματος που αφαιρεί το οξυγόνο από το κρασί και διατηρεί την φιάλη για μεγάλο διάστημα, για να ανοίγονται και μεγάλα κρασιά προς δοκιμή.
Dal Professore Διονύσου 47 & Χατζηαντωνίου 21- 6149000