Με ποιους όμως τρόπους επηρεάζει η δρυς τον χαρακτήρα των κρασιών ; Eπωφελούνται όλα τα κρασιά από την παλαίωση σε βαρέλι;
Ποια η διαφορά ανάμεσα στα βαρέλια από γαλλική και από αμερικανική δρυ; Και ποιος ο ρόλος της ηλικίας του βαρελιού; Στο σεμινάριο που διοργανώνει η Wine Plus την Τετάρτη 28 Μαρτίου, στις 20.00, στο Εxcelsior Hotel, η χημικός-οινολόγος-δημοσιογράφος οίνου Μαρία Νέτσικα θα απαντήσει σε όλα αυτά τα ερωτήματα ενώ μια δοκιμή λευκών και ερυθρών κρασιών που έχουν γνωρίσει την «αγκαλιά» της δρυός, θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε ακόμη καλύτερα το θέμα. Συμμετοχές και κρατήσεις στο 2310 888311.
Εxcelsior Hotel Μητροπόλεως 23, Θεσσαλονίκη τηλ. 2310 021002, 18€ / ή 100€ οι 9 συναντήσεις για τα μέλη του Wine Plus