Follow us

Κέρασμα αποχαιρετισμού στο Cellier-Le Bistrot

Αν κάτι με λυπεί ιδιαίτερα είναι να βλέπω μαγαζιά ορόσημα να μην αντέχουν στο βάρος της κρίσης. Έτσι το αγαπημένο Cellier Le Bistrot στην Πανεπιστημίου, μετά από 12 χρόνια, αποφάσισε να κλείσει.

Κέρασμα αποχαιρετισμού στο Cellier-Le Bistrot

Οι αριθμοί που παραθέτουν μιλούν από μόνοι τους: «Στην πορεία της δωδεκαετίας, εξυπηρετήσαμε 465.000 πελάτες, απασχολήσαμε κατά μέσο όρο 28 υπαλλήλους (συνεργάτες) κάθε χρόνο, πληρώθηκαν μισθοί και εργοδοτικές εισφορές 5.500.000 €, πληρώθηκαν για Φ.Π.Α. & Δ.Ε.Κ.Ο. 1.500.000 €»
Ευχόμενοι το κέντρο της Αθήνας να ξαναγίνει προορισμός το συντομότερο δυνατόν, μας προκαλούν για ένα ποτήρι κρασί την τελευταία ημέρα λειτουργίας του Cellier Le Bistrot την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου, μεταξύ 6 και 8 μ.μ.
Επειδή όμως η ζωή συνεχίζεται, ένα καινούργιο κατάστημα Cellier άνοιξε πολύ πρόσφατα στη Λεωφ. Συγγρού 320 για να εξυπηρετεί τους πελάτες των Νοτίων Προαστίων.

Επίσης...

Κρασί και BBQ: συνδυασμός φωτιά

Όταν σκεφτόμαστε barbeque, το μυαλό μπορεί αυτομάτως να ταιριάζει τα ζουμερά κρεατικά με την εικόνα μιας παγωμένης μπύρας να ιδρώνει πλάι τους. Στην πραγματικότητα, όμως, το βουτυράτο καραμέλωμα με το οποίο προικίζεται το κρέας απ’ το λίπος του κι η μυρωδάτη κάπνα που παίρνει μαζί του απ’ τα κάρβουνα, στήνουν ιδανικό καμβά για πεντανόστιμα οινικά παντρέματα, που μπορούν να ξεκλειδώσουν νέους γευστικούς ορίζοντες. Αρκεί να βρούμε τα σωστά κλειδιά!

Περισσότερα από

Κρασί

Τα οινικά αστέρια των Χρυσών Σκούφων 2022

Tο Κτήμα Γεροβασιλείου έφερε αρωματική και γευστική φινέτσα στο dinner de gala, με τις πιο εκλεκτές ετικέτες του να συμπληρώνουν τις σπουδαίες γεύσεις της μοναδικής βραδιάς.

Πάστα και κρασί: μια σχέση αγάπης

Από τη μακαρονάδα «της στιγμής» στο σπίτι, ως τις «γευστικές-creatίοns» των καλών ιταλικών εστιατορίων, η καρδιά και ο ουρανίσκος των Ελλήνων συγκινείται πάντοτε στη θέα, την οσμή, την ιδέα της πάστα. Και τι καλύτερο, τι πιο γαργαλιστικό για να την συνοδεύσει, από ένα καλό μπουκάλι κρασί; Ιδίως αν είναι, βέβαια, το σωστό μπουκάλι κρασί.

Κέικ Κρασιού

Πώς θα φτιάξεις κέικ κρασιού.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.

Το Peloponnese Wine Festival δηλώνει παρουσία στις 21/2

Το οινικό event, που συγκεντρώνει εκατοντάδες οινόφιλους, θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Royal Olympic της Αθήνας, τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου…

Η οινική εκπαίδευση συναντά τη φιλοξενία

Τα κορυφαία προγράμματα σπουδών του «Le Monde» εμπλουτίζονται εγκαινιάζοντας τη νέα συνεργασία του κορυφαίου εκπαιδευτικού ομίλου με τον παγκόσμιο πρωτοπόρο της εκπαίδευσης οίνων και αποσταγμάτων WSET.

My Xmas Pairings: Tα αγαπημένα μας κρασιά συμπληρώνουν τις γεύσεις των γιορτινών μας πιάτων

Μαζί με τα My market, σας βοηθάμε με την οργάνωσή του, ετοιμάζοντας ένα πλήρες μενού για το εορταστικό τραπέζι.