Θα δοκιμαστούν κρασιά του κτήματος, τα οποία είναι χαρμάνια (blend) ποικιλιών που προέρχονται από διαφορετικά αμπελοτεμάχια, με διαφορετικό προσανατολισμό και εδάφη, διάφορες ποικιλίες και κλώνους, βαρέλια διαφόρων μεγεθών και τύπων. Το μενού (φαγητού –κρασιού) που παραθέτουμε παρακάτω κοστίζει 35€. Κρατήσεις στο 210 46 12 457
*Σαλάτα με mache, φύτρες, φιλέτα εσπεριδοειδών, αρωματικά βότανα και κατίκι
Σαμαρόπετρα 2011 (ροδίτης-sauvignon blanc)
*Καρπάτσιο από μηλοκόπι, με γάλα καρύδας, ginger και λεμόνι
Τέσσερις Λίμνες 2010 (chardonnay-gewurztraminer)
*Χειροποίητα ζυμαρικά με ραγού από μοσχάρι
Γιανακοχώρι 2008 (merlot-ξινόμαυρο)
*Ψητό γουρουνόπουλο, με μανιτάρια porcini, Portobello, pleurotus, τσίπς πατάτας, πουρέ σελινόριζας και πιπεράτη σάλτσα
Δυο Ελιές 2008 (syrah-merlot-ξινόμαυρο)
*Μπαμπά με παγωτό βανίλια και καραμελωμένους ξηρούς καρπούς
Νέκταρ 2006 ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ (Muscat a petit grain)