Η σχολή φέτος μετακόμισε σε μια νέα ειδικά εξοπλισμένη αίθουσα στα Μελίσσια και τα μαθήματα συνεχίζονται. Σύντομα ξεκινούν τέσσερις κύκλοι σεμιναρίων με θέματα γύρω από την τέχνη και την τεχνική της γευσιγνωσίας, το σωστό "πάντρεμα" των κρασιών με το φαγητό, την ιδανική θερμοκρασία και τα ποτήρια του σερβιρίσματος, την οργάνωση της προσωπικής κάβας και την περιήγηση σε διάσημες περιοχές του ελληνικού και ξένου αμπελώνα. Κάθε κύκλος περιλαμβάνει τρεις δίωρες βραδινές συναντήσεις και ταυτόχρονη δοκιμή ελληνικών και ξένων οίνων ενώ απευθύνεται τόσο σε απλούς καταναλωτές όσο και σε επαγγελματίες. Ταυτόχρονα όμως οργώνονται και βραδιές παρουσιάσεων, πιο χαλαρές, με λιγότερη θεωρία περισσότερες γευστικές δοκιμές. Η έναρξη του πρώτου κύκλου είναι την Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου στις 20.00. Πληροφορίες για τα μαθήματα και τις γευσιγνωσίες στο «Οίνος ο αγαπητός», Λεωφ. Πηγής 15 Μελίσσια, Τηλ.210 6142200 www.oinosoagapitos.gr Ε-mail:info@oinosoagapitos.gr