Αυτό το φιλόδοξο νέο εστιατόριο βρίσκεται στο πεντάστερο ξενοδοχείο «Mandarin Oriental Hyde Park» και φέρει τη βαριά υπογραφή του σπουδαίου νεωτεριστή σεφ Heston Blumenthal. Ο Χρήστος, εκτός από το καινούργιο περιβάλλον και τα εξαντλητικά ωράρια, θα πρέπει να κολυμπήσει στα βαθιά και στο θέμα των συνδυασμών, αφού καλείται να προτείνει κρασιά για πιάτα-εφιάλτες που περιλαμβάνονται στο μενού, π.χ. το πιτσούνι με μπίρα Ale και αγκινάρες ή το μεδούλι με μαϊντανό, αντζούγια και πίκλες… Το «Umami» του εύχεται καλή επιτυχία και υπόσχεται να μην τον δυσκολέψει πολύ όταν καθίσει στις καρέκλες του «Dinner».