Υλικά
Ροζ πιπέρι 1 κουταλάκι Υλικά
G’Vine 50ml
Πουρέ φράουλας* 50ml
Σιρόπι γιασεμί 15ml
Εκτέλεση
Πρώτα συνθλίβουμε το ροζ πιπέρι στη βάση ενός mixing glass.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε πολύ καλά με πάγο.
Όπως πάντα διπλοσουρώνουμε σε παγωμένο ποτήρι cocktail και το δροσιστικό φρουτώδες και spicy ποτό μας είναι έτοιμο! Για τελευταία μαγική πινελιά γαρνίρουμε με 2 άνθη τριαντάφυλλου. *Για τον πουρέ φράουλας: Σε ένα μίξερ ανακατεύουμε 1 κιλό φράουλες με το ένα δέκατο ζάχαρη και περίπου νερό 200 με 300 ml.
Όταν το μείγμα είναι έτοιμο το βάζουμε στο ψυγείο.