Υλικά
Φράουλες καθαρισμένες 1 kgΥλικά
Βότκα 700ml
Ζάχαρη 500gr
Εκτέλεση
Κόβουμε τις φράουλες στη μέση και τις βάζουμε σε ένα βαθύ μπολ.
Τις περιχύνουμε με την βότκα και βάζουμε το μπολ στο ψυγείο και το αφήνουμε 3 ημέρες.
Στο διάστημα αυτό οι φράουλες ασπρίζουν.
Μετά αφαιρούμε τις φράουλες, σουρώνουμε το υγρό και προσθέτουμε τη ζάχαρη.
Ανακατεύουμε πολύ καλά και αφήνουμε το μπολ 2 ημέρες σε σκιερό μέρος.
2 με 3 φορές την ημέρα φροντίζουμε να ανακατεύουμε το περιεχόμενο.
Μετά από 2 ημέρες το λικέρ είναι έτοιμο.
Σουρώνουμε και το βάζουμε σε γυάλινα μπουκάλια.