Υλικά
υλικά
Μια εντυπωσιακή και δροσιστική εκδοχή του κλασικού Moscow Mule.
2 φρέσκες φράουλες
20 ml φρέσκο χυμό λάιμ
20 ml σιρόπι τζίντζερ
35 ml Belvedere βότκα
40 ml γλυκιά σόδα Ιβίσκου
παρασκευή
Πατάμε τις φράουλες στο σέικερ με το muddler.
Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά εκτός της σόδας και χτυπήστε τα.
Απογεμίζουμε με την σόδα του ιβίσκου, ανακατεύουμε απαλά και σουρώνουμε σε ένα χάλκινο κύπελλο με παγάκια.
Γαρνίρουμε με καραμελωμένο τζίντζερ (έχουμε βρει έτοιμο στον Μανδραγόρα), αποξηραμένο λάιμ και φράουλα.