Υλικά
45ml Zacapa 23 rumΥλικά
15ml Talisker 10 years
20ml φρέσκο χυμό λεμονιού
10ml σιρόπι μελιού
2 φρέσκα κόκκινα κεράσια
1 κουτ. Τσαγιού μαρμελάδα από μαύρα κεράσια
2 dash από Angostura Bitters
Ποτήρι: Julep
Γαρνιτούρα: 2 κεράσια πασπαλισμένα με ζάχαρη και κλαδάκι φρέσκιας μέντας.
Εκτέλεση
Τοποθετούμε τα κεράσια στο ποτήρι και κάνουμε muddling.
Στη συνέχεια προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και κάνουμε build στο ποτήρι.
(το ένα μετά το άλλο με σκοπό να δημιουργήσουν Layers κατά κάποιο τρόπο)