Υλικά
5 cl τσίπουρο (με γλυκάνισο ή χωρίς)Υλικά
2 cl χειροποίητο σιρόπι μελιού
2 cl χυμός λεμονιού, φρέσκος
2 φράουλες
4 σμέουρα (raspberry)
4 βατόμουρα (blackberry)
4 μύρτιλλα (blueberry)
Εκτέλεση
Πατάμε με το γουδοχέρι πολύ καλά τα φρούτα μαζί με το χυμό λεμονιού και το σιρόπι μελιού και συμπληρώνουμε με το τσίπουρο.
Τα χτυπάμε καλά στο σέικερ και σερβίρουμε σε ποτήρι μαρτίνι, γαρνιρισμένο με ένα «σουβλάκι» φτιαγμένο από όλα τα φρούτα.
Ο εξαιρετικά ταλαντούχος Τέλης Παπαδόπουλος («Banquet», Θεσσαλονίκη) μας προτείνει δύο εύκολα υλοποιήσιμα cocktails – ο bartender που δημιούργησε το Martini Baclava μπορεί να κάνει θαύματα και με το τσίπουρο.
Κι εσείς μπορείτε.