Editor’s choice Νέα, τάσεις, απόψεις, σχόλια

Σεμινάριο: Μαγειρεύοντας στο σέικερ

Σεμινάριο: Μαγειρεύοντας στο σέικερ

Πως τα βότανα και τα μπαχαρικά πέρασαν από την κουζίνα στο bar; Είναι ασφαλή; Μήπως έχουν παρενέργειες; Οι Soulshakers, η ομάδα που έχει φτιάξει ο γνωστός Mixologist Αριστοτέλης Παπαδόπουλος (World Class bartender 2009), διοργανώνει την ερχόμενη Δευτέρα ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα Βότανα και Μπαχαρικά, με καλεσμένη τη Chef Σοφία Γεωργακάκη (γνωστή από την εκπομπή του ΑΝΤ1 Top Chef ). Μεταξύ άλλων ο Τέλης, θα μιλήσει για την τάση, θα φτιάξει cocktails ενώ θα μυήσει τους παρευρισκόμενους την παρασκευή infusions, σιροπιών και άλλων πολλών! Οι Αθηναίοι, περιμένετε. Σύντομα το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί και στην ΑΘήνα στις εγκαταστάσεις της bar academy. Μέρος The Bristol Hotel Thessaloniki. Ώρα 2:00μ.μ - 6:00μ.μ.

Κόστος συμμετοχής 35 ευρώ
Κρατήσεις θέσεων (περιορισμένες θέσεις) 6945617919


Ντένη Καλλιβωκά dkallivoka@athinorama.gr

30/09/2011

Δώσε τo σχόλιό σου

Αρχείο


Σελ. Από 26
Αλκοόλ

Ποτά

Cocktails