Ο λόγος, για το Zacapa Solera 23 που συναντά για δεύτερη φορά τον δημιουργικό chef patissier Φίλιππο Παπασπύρου και μαζί δημιουργούν ένα ιδιαίτερο bespoke γλυκό ειδικά για τις μέρες του Πάσχα.
Στο επαγγελματικό του εργαστήριο ο Φίλιππος Παπασπύρου με περίσσια φαντασία, αλλά και με φοβερή δεξιοτεχνία δίνει ζωή στις απολαυστικές δημιουργίες του. Εμπνευσμένος από το εμβληματικό ρούμι δημιούργησε ένα εξαιρετικά πρωτότυπο γλυκό σε σχήμα βαρελιού, που μας ταξιδεύει νοερά στο «Σπίτι πάνω από τα σύννεφα» και στα βαρέλια όπου παλαιώνεται το Zacapa Solera 23.
Η εμπνευσμένη δημιουργία του Φίλιππου Παπασπύρου εναρμονίζεται απόλυτα με τη φιλοσοφία του Zacapa Solera 23 που μας μυεί στην τέχνη της υπομονής και την πραγματική αξία της απόλαυσης. Το ιδιαίτερο αυτό βαρέλι χρειάστηκε αρκετό χρόνο και δεξιοτεχνία για να αποδοθούν με ακρίβεια οι περίτεχνες λεπτομέρειές του, να επιλεχθούν τα σωστά υλικά και να αποδοθούν στο μέγιστο τα απολαυστικά παντρέματα των γεύσεων. Αυτό το υπέροχο γλυκό δημιουργήθηκε με υπομονή και προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, όπως ακριβώς και το Zacapa Solera 23 παίρνει τον χρόνο του και σε υψόμετρο που ξεπερνά τα 2.000 μέτρα, ωριμάζει στα βαρέλια του και μας χαρίζει αυτό το εξαιρετικό blend.
Το γλυκό του Φίλιππου Παπασπύρου θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα Παπασπύρου κατά τη διάρκεια των πασχαλινών εορτών και είναι ιδανικό για τους λάτρεις του ρουμιού και των εκλεκτών γεύσεων.
Παπασπύρου (Αχαρναί, Αμπελόκηποι, Κηφισιά, Χαλάνδρι, www.papaspirou.gr)