Το Ipitou The Bar, από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του έδωσε δυνατά δείγματα και έγινε talk of the town. Οι λόγοι είναι πάρα πολλοί και αρκετοί από αυτούς ανακατεύονται στο έμπειρο shaker του Διονύση Πολάτου. Ο Διονύσης μας έβαλε στην φιλοσοφία των seasonal cocktails. Δοκιμάσαμε τον χειμώνα ζεστά αρωματικά cocktails με υλικά όπως η κολοκύθα και το καλοκαίρι περάσαμε καλά με refreshing ποτά γεμάτα τροπικά φρούτα.
Για τα γενέθλια έχει ετοιμάσει τρεις συνταγές, που κουμπώνουν με το γιορτινό mood. Ένα δροσερό και δυναμικό Gin Sour, το Rock and Roll Garden με gin, σέλερι, θυμάρι, ginger, φρεσκοστυμμένο λάιμ και ευκάλυπτο. Για τους λάτρεις του ρουμιού, το My Rum Room ανακατεύει πολλά εκλεκτά ρούμια με φρούτα και μπαχαρικά. Για το γιορτινό φινάλε αξίζει το Ipitou Swing and Swim με την inhouse pink grapefruit soda, εμπλουτισμένη με λάιμ και λουλούδια.
Για να ανέβει η γιορτινή διάθεση, πέρα από τις μείξεις στη μπάρα είναι καλεσμένοι ο Γιώργος Ζερβός και οι φίλοι του για να τραγουδήσουν rock and roll, swing και όλες αυτές τις μουσικές που αγαπάμε. Παίρνουμε την καλή μας διάθεση και ραντεβού την Κυριακή στην Ηπίτου, να ευχηθούμε για τα επόμενα χρόνια του Ipitou the Bar!
Το bar θα φροντίσει να περάσουμε καλά και αν θυμηθούμε μερικά από τα θρυλικά party του, όπως για παράδειγμα τότε που έφερε το καλοκαίρι στην Ηπίτου με πισίνες και μαγιό, η επιτυχία της βραδιάς είναι δεδομένη...