Σε αυτό το πληθωρικό spirtit έχουμε μια υπέροχη συνεύρεση εξαιρετικών υλικών, βλέπε χαμομηλιού από την περιοχή Lazio, λεβάντας, κίτρινων τριαντάφυλλων και melissa από την βόρεια Ιταλία. Όλα αναμειγνύονται και εκχειλίζονται για πολλές μέρες μέχρι να ενωθούν με το περγαμόντο, που είναι το βασικό συστατικό του Italicus.
H συνταγή ανήκει στην οικογένεια Gallo πριν πολλές πολλές γενιές και ο Guseppe την δούλευε πολύ καιρό, ψάχνοντας τις καλύτερες πρώτες ύλες από την Ιταλία.
Το αποτέλεσμα κεντάει. Ελαφριές νότες κίτρου, με νύξεις τριαντάφυλλου και λεβάντας γαργαλάνε τη μύτη μας μέχρι την εκρηκτική επίδραση της σύνθετης γεύσης. Όλα παίζουν στο στόμα. Ανθικές, βοτανικές, πικάντικες και φυσικά γλυκόπικρες νότες περγαμόντου.
Δοκιμάστε το δροσερό ή στο φανταστικό mix Gallicus. Να και η συνταγή...
Gallicus
50ml Italicus
50ml Prosecco Doc
πάγο
τρεις πράσινες ελιές.
Εκτέλεση: βάζουμε όλα τα υλικά σε μεγάλο ποτήρι και γαρνίρουμε με τις ελιές.