Το 7 Food Sins συνδυάζει και τα δυο: ένα μενού, που παίζει σε δυο ταμπλό, το μεσημέρι πιο ανάλαφρο και το βράδυ πιο πληθωρικό, που ενορχηστρώνει ο (sous chef του Έκτορα Μποτρίνι) Τάσος Στεφάτος και έναν κατάλογο με ιντριγκαδόρικες επιλογές σε μπίρες. Συνολικά βρίσκουμε 8 διαφορετικές draft, πολύ έξυπνα τοποθετημένες, ώστε να καλύπτουν όλα τα γούστα: stout, καπνιστές, weiss, pils, trappist, bock και κόκκινες. Το ίδιο to the point είναι και η συλλογή σε εμφιαλωμένες μπίρες, που καλύπτουν όλες τις βασικές περιοχές ζυθοπαραγωγής, Αμερική, Ισπανία, Βέλγιο, Ιαπωνία, Δανία, Γερμανία και φυσικά την δική μας ανανεωμένη Ελλάδα, με αντιπροσωπευτικές μικροζυθοποιίες. Αξίζει να τσεκάρετε την ιδιαίτερη bourbon barrel agel και τις πληθωρικές Dead Guy, Mocha Porter και Ancher Brekles.
Στο κατάλογο, οι εμφιαλωμένες είναι πάνω από 60 και πέρα από την ποικιλία και την ποιότητα που εκφράζουν, κάνουν καλά ντουέτα με τα δημιουργικά πιάτα, που έχουν ρίζες στην ελληνική κουζίνα. Μερικά ζευγάρια που αξίζει να δοκιμάσετε είναι η χωριάτικη στο grill με μια weiss, η crispy σαλάτα τόνου με τις διαφορετικές υφές, το τραγανό κουλούρι και τα φρέσκα λαχανικά με μια pilsner, ο "πειραγμένος" τηγανητός μουσακάς με μια κόκκινη, η πορκέτα χοιρινού με μια stout, το Chiken pressure με κανόλι γεμιστά με κρέμα παρμεζάνας με μια trappist…
Πλατεία Φιλομούσου Εταιρείας 1, Πλάκα τηλ. 210 7011108