τις κλασικές μάρκες να εμφανίζουν premium εκδοχές.
Η Ζυθογνωσία 2014, που οργανώνει η Vinetum, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2/11, οπότε αν βρεθείτε από τις 12 μέχρι και τις 9 μ.μ. στην Αίγλη Ζαππείου, θα έχετε την ευκαιρία για ένα συμπυκνωμένο τετ-α-τετ με τα νέα δεδομένα του ελληνικού ζυθο-τοπίου, τις επιλεγμένες μικροζυθοποιίες του εξωτερικού και τις premium ετικέτες. Περίπου 42 ζυθοποιίες και πάνω από 100 διαφορετικές ετικέτες θα φιγουράρουν στα τραπέζια των δοκιμών και για όλη την ημέρα έχουν διοργανωθεί παράλληλες εκδηλώσεις με ειδικά σεμινάρια και tastings. Αναλυτικά, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι : 12:30- 13:30 σεμινάρια για το "πώς να γίνω Μικροζυθοποιός", 14:00- 14:45 Ζυθολογία, με την Ιωάννα Ανδριοπούλου να μας ξεναγεί στον κόσμο της μπίρας μέσα από μία πανοραμική ζυθογνωστική παρουσίαση, που θα περιλαμβάνει τη γευστική δοκιμή τεσσάρων εμβληματικών προϊόντων. 15:30- 16:30 "Φτιάχνω τη δική μου μπίρα", με τον Πολ Εμμανουηλίδη του Beer&Deli να μας αποκαλύπτει τα μυστικά του homebrewing. 17:30-18:15 Γευσιγνωσία μπίρας με 8 εμβληματικές μπίρες και 19:00- 20:00 "Αρμονία και Γεύση", ένα διαδραστικό σεμινάριο γευστικής περιπλάνησης, όπου πέντε εμβληματικά προϊόντα θα παντρευτούν αρμονικά με ισάριθμες μπίρες. Θα δοκιμάσετε αβγοτάραχο Τρικαλινού, προσούτο Στρεμμένου, σοκολάτα Valrhona, τυρί Gorgonzola και πέστροφα, με 5 μπίρες-έκπληξη.
(Αίγλη Ζαππείου, είσοδος € 10)