Tο TwistPad® της NEFF φέρνει ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ

Το πάθος για την τελειότητα και το καινούργιο βρίσκεται στην καρδιά της NEFF . Από το 1877 δεν έχει σταματήσει να επινοεί και να κατασκευάζει μοναδικές ηλεκτρικές συσκευές για την κουζίνα, με αμείωτο ενθουσιασμό και αφοσίωση στις κουζίνες και στο μαγείρεμα, ακριβώς όπως ένας σεφ υψηλού επιπέδου: εφευρίσκει συνεχώς καινούργιες συνταγές, τελειοποιεί όποια συνταγή του άφησε εποχή και «δουλεύει» ξανά και ξανά τις παλιές του καλές ιδέες.

Tο TwistPad® της NEFF  φέρνει ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ

Ολοκαίνουργια επινόηση της Neff το TwistPad® που φέρνει ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ και κάνει το καθημερινό μαγείρεμα στις κουζίνες Neff, ένα ασταμάτητα δημιουργικό και πανεύκολο παιχνίδι με τα υλικά, τα σκεύη και τις τεχνικές που χρειαζόμαστε για τις συνταγές μας.

Tο TwistPad® της NEFF φέρνει ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ Τι είναι το το TwistPad®: Πρόκειται για ένα μικρό και κομψό μαγνητικό δίσκο που προσαρμόζεται στο μπροστινό μέρος της επαγωγικής κεραμικής εστίας της κουζίνας Neff και με ένα απλό άγγιγμα και στρίψιμο κάνει με τέλειο και μαγικό τρόπο τα πάντα για λογαριασμός μας.

  • Ελέγχει τη θερμοκρασία σε κάθε σημείο της εστίας
  • Μεγαλώνει ή μικραίνει το θερμαινόμενο χώρο επάνω στο οποίο θέλουμε να μαγειρέψουμε ανάλογα με το πόσο μεγάλο είναι το σκεύος
  • «Προικίζει» την εστία με μνήμη ώστε να θυμάται σε ποια θερμοκρασία μαγειρεύει το κάθε σκεύος που χρησιμοποιούμε σε μια δεδομένη στιγμή.
  • Αφαιρείται πανεύκολα και έτσι μπορούμε να καθαρίζουμε τέλεια και γρήγορα ολόκληρη την εστία.
  • Απενεργοποιεί αυτόματα την εστία
  • Προσφέρει ασφάλεια και προστασία στα παιδιά
  • Βρίσκεται σε αρμονία με τις βάσεις εστιών Neff

Τρεις είναι οι βασικές επαναστατικές λειτουργίες που κάνουν το TwistPad να φέρνει ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ:

Η Εκτεταμένη Ζώνη FLEX -Mαγείρεμα στις δικές μας διαστάσεις

Εκτεταμένη Ζώνη FLEX - Tο TwistPad® της NEFF Κάποιες φορές, η μαγειρική μας απαιτεί μεγαλύτερη ελευθερία στη χρήση του χώρου της εστίας, περισσότερα σκεύη ή και τα δύο. Αν για παράδειγμα θέλουμε να βάλουμε στη φωτιά μια κατσαρόλα με πολύ μεγάλη βάση, μια γάστρα ή ένα οβάλ σκεύος, μέχρι τώρα είχαμε στη διάθεσή μας αυστηρά καθορισμένους χώρους επάνω στην εστία. Τώρα, με το TwistPad μπορούμε να επεκτείνουμε την ζώνη FlexInduction, δημιουργώντας μία ή και δύο μεγαλύτερες επαγωγικές ζώνες στο κέντρο της εστίας παρέμενε ανεκμετάλευτο. Με αυτόν τον μαγικό χειρισμό, μπορούμε να μαγειρεύουμε σε όποιο σκεύος θέλουμε χωρίς περιορισμό και ταυτοχρόνως να έχουμε όλες τις υπόλοιπες εστίες ελεύθερες για να ετοιμάζεται ας πούμε μια σαλτσούλα σε ένα μικρότερο κατσαρολάκι ή για να ετοιμάζονται σε ένα τηγάνι τα λαχανικά που θα συνοδεύσουν το κυρίως φαγητό μας.

POWER MOVE - Μία ζώνη FLEX. Τρεις ζώνες μαγειρέματος

POWER MOVE - Tο TwistPad® της NEFF Όπως ένας μεγάλος σεφ που επικεντρώνεται στη δημιουργική πλευρά της σύνθεσης των υλικών και στην τελική γεύση και όχι στο γύρισμα των κουμπιών για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας, έτσι και εμείς, μπορούμε να αφοσιωθούμε στις εμπνεύσεις μας αφού το TwistPad® κάνει όλη τη δουλειά για εμάς. Με την ενεργοποίηση τουPower Move, η ζώνη Flex χωρίζεται σε τρεις περιοχές, κάθε μία με διαφορετικό επίπεδο ισχύος. Στο μπροστινό μέρος της εστίας βρίσκεται η ζώνη υψηλής θερμότητας για δυνατό βράσιμο, τηγάνισμα, τσιγάρισμα, κλπ, στη μέση βρίσκεται η ζώνη μεσαίας θερμότητας για σιγοβράσιμο όπως ας πούμε για ένα κοκκινιστό μοσχάρι ή ένα φρικασέ και στο πίσω μέρος βρίσκεται η ζώνη χαμηλής θερμότητας, για να διατηρείται ζεστό το φαγητό (ή και για να φτιάξουμε μια πολύ ευαίσθητη σάλτσα η να λιώσουμε σοκολάτα)

POWER TRANSFER -Οι ρυθμίσεις της θερμοκρασίας μας ακολουθούν

POWER TRANSFER - Tο TwistPad® της NEFF Πρόκειται για μια σχεδόν μαγική λειτουργία που ενεργοποιεί το TwistPad. Η λειτουργία Power Transfer, επιτρέπει στις επαγωγικές εστίες να θυμούνται τη θερμοκρασία του κάθε σκεύους ξεχωριστά! Αν λοιπόν έχουμε στη φωτιά ένα κατσαρολάκι όπου σιγοβράζει μια σάλτσα και για κάποιο λόγο χρειαζόμαστε αυτό το χώρο για κάτι άλλο, μετακινούμε το σκεύος μας σε όποιο τμήμα της ζώνης Flex θέλουμε και η ρύθμιση της θερμοκρασίας του εμφανίζεται αυτόματα χωρίς να χρειαστεί από εμάς η παραμικρή σκέψη. Συνεχίζουμε λοιπόν το μαγείρεμα άμεσα, περιορίζοντας την όποια απώλεια χρόνου θα είχαμε διαφορετικά καθώς και τα λάθη που πολλές φορές μας στοιχίζουν την άψογη εκτέλεση μιας συνταγής.

Η κουζίνα, βρίσκεται στην καρδιά κάθε σπιτιού. Δεν είναι μόνο ο χώρος όπου δημιουργούμε το καθημερινό μας φαγητό αλλά και ο χώρος όπου μαζευόμαστε για συναντηθούμε γύρω από το τραπέζι, να νοιώσουμε ασφαλείς και ήρεμοι, να φάμε να την συντροφιά. Το ολοκαίνουργιο TwistPad με τις επαναστατικές του δυνατότητες, φέρνει τα πάνω κάτω στις εστίες μαγειρέματος, μας λύνει τα χέρια, μας δίνει έμπνευση, μας γλυτώνει χρόνο, μας μεγαλώνει το χώρο, δημιουργεί συνθήκες ασφάλειας για τα παιδιά. Κάνει την εστία το πιο δημιουργικό και ευέλικτο μέρος της κουζίνας μας και ολόκληρη η κουζίνα μας γίνεται το πιο βολικό, ασφαλές και αγαπησιάρικο μέρος του σπιτιού για όποιον μαγειρεύει και για ολόκληρη την οικογένεια.

Αυτά δεν τα λέμε μόνο εμείς, απ’ ότι φαίνεται τα υποστηρίζει και ο Βαγγέλης Δρίσκας ο οποίος ετοίμασε 4 συνταγές και μας τις παρουσιάζει.