αθηνόραμαUmami.gr

Editor's note Μέρα με τη μέρα μπαίνουμε σε καλοκαιρινούς ρυθμούς κι αυτό έχει αντίκτυπο και στη γεύση. Οι φρέσκοι χυμοί μας ελκύουν περισσότερο, μας τραβάει το ελαφρύ και υγιεινό. Διαβάστε στο αθηνόραμαUmami.gr για χυμούς με φρούτα και λαχανικά της εποχής, απαραίτητοι για ανανέωση και φόρμα. Αναζητάμε και πιο ανάλαφρο φαγητό. Αν σας τύχει ένα μεγάλο, φρέσκο ψάρι, εδώ θα βρείτε τις συμβουλές των ειδικών, ώστε να μην πάει κανένα κομμάτι «χαμένο»! Μιλώντας για ψάρια, εστιάσαμε σ’ ένα deli ασύγκριτης φινέτσας, το καπνιστό χέλι. Πόσο περισσότερο το εκτιμά κανείς, όταν μάθει την απίστευτη πορεία του στους ωκεανούς! Στις συνταγές μας θα βρείτε προτάσεις από δύο γνωστά εστιατόρια της Θεσσαλονίκης, τις αγκινάρες της εποχής, αλλά και ιδέες για απολαυστικά cheesecakes, ένα γλυκό που ταιριάζει στην άνοιξη… Και κάθε μέρα μαζί μας στο fb για συνταγές, προϊόντα, events που δεν πρέπει να χάσετε.

Θέματα... γεμάτα umami

9 κοκτέιλ φρούτων και λαχανικών… στην υγειά μας!

9 κοκτέιλ φρούτων και λαχανικών… στην υγειά μας!
Υγεία και φόρμα σ’ ένα ποτήρι

Χέλι: γεύση που κρύβει περιπέτεια

Χέλι: γεύση που κρύβει περιπέτεια
Γνωριμία μ’ ένα μοναδικό ντελικατέσεν

Head to tail: το μεγάλο ψάρι έχει άλλη χάρη!

Head to tail: το μεγάλο ψάρι έχει άλλη χάρη!
Το μεγάλο ψάρι θέλει… τρόπο

Chartreuse: γνωριμία με το μυθικό λικέρ

Chartreuse: γνωριμία με το μυθικό λικέρ
Η συνταγή των μοναχών είναι trend


Editor's choice

Σαγανάκι με σαχάνι Κωσταρέλου

Σαγανάκι με σαχάνι Κωσταρέλου
Ένα νέο τυρί… ψήνεται!

Holy Ginger: στην υγειά μας με τζίντζερ, μέλι και λεμόνι!

Holy Ginger: στην υγειά μας με τζίντζερ, μέλι και λεμόνι!
Tailor made αναψυκτικό στο ψυγείο μας

Στον απόηχο του Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή,  Γεύσεις 2018» 0

Στον απόηχο του Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις 2018»
Ο ευχάριστος απολογισμός

Nomada Honey Soda: το πρώτο αναψυκτικό με φυσικό μέλι είναι εδώ

Nomada Honey Soda: το πρώτο αναψυκτικό με φυσικό μέλι είναι εδώ
Η νέα υγιεινή δροσιά


Wines & Spirits

Η Σαμαρόπετρα Κυρ Γιάννη κλείνει τα είκοσι χρόνιαH Ρετσίνα με τα μάτια των επιστημόνων
  Schweppes the pass

Οι συνταγές της εβδομάδας

Οι φρέσκες αγκινάρες της άνοιξης

Οι φρέσκες αγκινάρες της άνοιξης
Προλαβαίνουμε ακόμα τις τελευταίες…

Συνταγές από το εστιατόριο “Γλυκάνισος”

Συνταγές από το εστιατόριο “Γλυκάνισος”
Αγαπημένο της Θεσσαλονίκης…

Ένα πρωτότυπο ανοιξιάτικο μενού

Ένα πρωτότυπο ανοιξιάτικο μενού
Πρόταση για ένα τραπέζι

Συνταγές από το “Μαύρη Χήνα” του σεφ Σάκη Κάλφα

Συνταγές από το “Μαύρη Χήνα” του σεφ Σάκη Κάλφα
Ο Σάκης Κάλφας μαγειρεύει…


Symposio at Ark

Cheesecakes για κάθε γούστο

Cheese cake με γιαούρτι και μέλι
text
text
text
text

Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το newsletter του «α» Πατήστε εδώ