αθηνόραμαUmami.gr

Editor's note Στο φουλ της άνοιξης, το τραπέζι αλλάζει σαν τα ρούχα μας, γίνεται πολύχρωμο και ελαφρύτερο. Φράουλες και πρασινάδες στο φόρτε τους -προσφέρονται, άλλωστε και για προσεγμένη διατροφή εν όψει καλοκαιριού. Δοκιμάσαμε ιδιαίτερα μέλια, μαγειρεύουμε όπως πρέπει τα χόρτα της εποχής, φτιάχνουμε γλυκά με φράουλες -όλα στο αθηνοραμαUmami.gr. Στις δοκιμές μας, ξεχωρίσαμε την “Μπατζίνα”, τη ζυμαρόπιτα που κυκλοφόρησε από τη Χρυσή Ζύμη, σε δυο εκδοχές: με τυρί και κολοκύθι και με τυρί και σπανάκι. Χωρίς φύλλο, πατάει στη γνωστή παραδοσιακή συνταγή, είναι νόστιμη και πρωτότυπη! Τα γλυκά για vegans μας γνωρίζει η Άρτεμις Τζίτζη -ρίξτε μια ματιά, για να διαπιστώσετε ότι θα αρέσουν σε όλους… Το γεγονός, βέβαια, των επόμενων ημερών είναι η απονομή των βραβείων του αθηνοράματος στα καλύτερα bars Αθήνας και επαρχίας, σε μια λαμπρή γιορτή, στο Ζάππειο Μέγαρο, στις 23 Απριλίου. Ένας χρόνος δοκιμών από τη γευσιγνωστική ομάδα των athinoramabarawards τελειώνει θριαμβευτικά και με τη σαφή διαπίστωση, ότι η ελληνική bar σκηνή όλο και ανεβάζει το επίπεδό της! Για όλα τα νέα, συνταγές, προϊόντα και events παρακολουθείτε μας καθημερινά και στο fb

Θέματα... γεμάτα umami

Τα «άγνωστα» ιδιαίτερα μέλια

Τα «άγνωστα» ιδιαίτερα μέλια
Mέλι καστανιάς έχετε δοκιμάσει;

Μπατζίνα: μία πίτα χωρίς φύλλο, πιο επίκαιρη από ποτέ!

Μπατζίνα: μία πίτα χωρίς φύλλο, πιο επίκαιρη από ποτέ!
Παραδοσιακή ζυμαρόπιτα χωρίς κόπο

Με τα χόρτα της άνοιξης

Με τα χόρτα της άνοιξης
Πράσινος οδηγός χορτοφαγίας

Γλυκές αμαρτίες για vegans

Γλυκές αμαρτίες για vegans
Κι αν το γάλα είναι από καρύδα;


Editor's choice

Τσιπούρα στο βάζο

Τσιπούρα στο βάζο
Απλό, φινετσάτο κι ελληνικό

Virgin cocktails με άρωμα τσαγιού

Virgin cocktails με άρωμα τσαγιού
Είστε για κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ;


Wines & Spirits

Καιρός για αρωματικό ούζο!Τα πρώτα Tito’s Embassy Bars στην Ελλάδα είναι γεγονός!
  Φεστιβάλ βραβευμένων εστιατορίων από όλη την Ελλάδα στο «Ark»

Οι συνταγές της εβδομάδας

Στην κουζίνα του σεφ Νίκου Ισπυρούδη

Στην κουζίνα του σεφ Νίκου Ισπυρούδη
Συνταγές με καλή υπογραφή

Γλυκά με το τσουρέκι που περίσσεψε!

Γλυκά με το τσουρέκι που περίσσεψε!
Τσουρέκια… έχουμε!

Συνταγές για βρασμένα αβγά

Συνταγές για βρασμένα αβγά
Το κόκκινο αβγό έχει συνέχεια!

Στην κουζίνα του “Clochard” με συνταγές από τον σεφ Κωνσταντίνο Φούρναρη

Στην κουζίνα του 'Clochard' με συνταγές από τον σεφ Κωνσταντίνο Φούρναρη
Από το αγαπημένο εστιατόριο της Θεσσαλονίκης


αθηνόραμα Umami στο facebook καθημερινά

Καιρός για φράουλες!

text
text
text
text

Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το newsletter του «α» Πατήστε εδώ