Follow us

Δείτε ποιος κέρδισε ξεχωριστά deli από το Carnicero, συνολικής αξίας 100 ευρώ.

Ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε και ο νικητής που κληρώθηκε είναι ο Βασίλης Λεβεντόπουλος, ο οποίος κέρδισε ένα υπέροχο κουτί με εκλεκτά delicatssen για τις γιορτές από το Carnicero.

Δείτε ποιος κέρδισε ξεχωριστά deli από το Carnicero, συνολικής αξίας 100 ευρώ.

Την εντυπωσιακή κόκκινη καπελιέρα γέμισε με εξαιρετικά deli ειδικά για το αθηνόραμα Umami, το Carnicero meat & delicatessen.

Το κουτί περιλαμβάνει:

2 φιάλες Prosecco Cipriani αξίας 27,60€

1 Bloc de Foie Gras Rougié αξίας 24,50 €

Ζυμαρικά tagliolini Cipriani αξίας 6,50€

Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο σε spray A l’ Olivier αξίας 6,90€

Pott’s sauce tartare αξίας 4,90€

Pott’s apple & pear mustard αξίας 4,90€

Pott’s cranberry sauce αξίας 4,90€

Ξίδι Pedro Himenez A l’ Olivier αξίας 5,80€

Κουτί-καπελιέρα αξίας 15€

Παραλαβή δώρου

Ο νικητής του διαγωνισμού που κληρώθηκε είναι ο Βασίλης Λεβεντόπουλος και μπορεί να παραλάβει το δώρο του από το κατάστημα Carnicero στο Ψυχικό, κατόπιν συνεννόησης και έχοντας μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα.

Λίγα λόγια για το Carnicero

Δείτε ποιος κέρδισε ξεχωριστά deli από το Carnicero, συνολικής αξίας 100 ευρώ.

Όπως φαίνεται και από το όνομά του (κρεοπωλείο στα ισπανικά), πρόκειται για ένα καθαρόαιμο και «ψαγμένο» κρεοπωλείο, όπου μπορεί να βρει κανείς κάθε είδους εκλεκτό κρέας, από μοσχαράκι ελληνικής εκτροφής, μέχρι black angus και wagyu, καθώς και αρκετές επιλογές σε έτοιμα για ψήσιμο παρασκευάσματα. Μεγάλη ποικιλία υπάρχει και σε εκλεκτά πουλερικά, με επικεφαλής τις περίφημες πουλάδες της Bresse, ποικιλία που γίνεται μεγαλύτερη τώρα στις γιορτές.
Σημαντικό κομμάτι αποτελεί και το τμήμα τυριών και αλλαντικών, με έμφαση στα ιταλικά και ισπανικά εκλεκτά είδη. Εδώ, θα βρούμε και όλα τα συνοδευτικά ή απαραίτητα για την ετοιμασία κρεατικών, όπως διάσημες εγγλέζικες ή αμερικάνικες σάλτσες για μαρινάρισμα, μαγείρεμα καθώς και επιλεγμένα συνοδευτικό του πιάτου, γαλλικές μουστάρδες, ιταλικά ξίδια και ζυμαρικά, καθώς και κρασιά και αρκετές ελληνικές μπίρες. Στο τμήμα deli, βρίσκουμε από εκλεκτά foie gras και σολομό μέχρι προϊόντα τρούφας, αλάτια και ό,τι άλλο χρειάζεται ένα ξεχωριστό τραπέζι.
Περισσότερα διαβάστε στην παρουσίασή μας του καταστήματος εδώ.