Follow us

Διαγωνισμός: Δείτε ποιοι κέρδισαν από ένα καλάθι με προϊόντα από τη Yoleni's αξίας 67 ευρώ!

Δείτε παρακάτω τους τυχερούς της κλήρωσης και τι ακριβώς περιλαμβάνει το καλάθι που κέρδισαν.

Διαγωνισμός: Δείτε ποιοι κέρδισαν από ένα καλάθι με προϊόντα από τη Yoleni's αξίας 67 ευρώ!

Κληρώθηκαν 2 νικητές, που ο καθένας κερδίζει από ένα καλάθι από το Yoleni's Store, αξίας 67 ευρώ το καθένα, το οποίο περιλαμβάνει τα εξής ξεχωριστά προϊόντα:

- Αμπέλου Φως Π.Γ.Ε Πελοπόννησος "Αμπελώνες Ζαχαριά" Λευκός Οίνος Ξηρός 750ml
- Σάλτσα ντομάτα – βασιλικός "Simply Greek" 280g
- Ανθός αλατιού "Amvrosia Gourmet" 150g
- Στριφτάρια τρίχρωμα "Χιώτικο Κελάρι" 500g
- Ελαιόλαδο έξτρα παρθένο μονοποικιλιακό Μανάκι "Moria Elea" 500ml
- Πράσινες ελιές Χαλκιδικής γεμιστές με αμύγδαλο "Fos" 215g
- Σπανάκι & φέτα Amvrosia Gourmet 200g
- Μέλι δάσους - φασκομηλιάς Κρήτης "Μελίγυρις" 250g
- Χειροποίητο παστέλι με θυμαρίσιο μέλι, αμύγδαλα & ξύσμα πορτοκαλιού "Anthea's" 50g
- Χειροποίητο ξύλινο καφασάκι Yoleni's

Διαγωνισμός: Δείτε ποιοι κέρδισαν από ένα καλάθι με προϊόντα από τη Yoleni's αξίας 67 ευρώ!

To Yoleni's Flagship concept store στο Κολωνάκι είναι ένας ξεχωριστός πολυχώρος αφιερωμένος στην ελληνική γαστρονομία. Στο κτίριο 7 ορόφων και 2.500 τετραγωνικών μέτρων που βρίσκεται στην αρχή της Σόλωνος, συνυπάρχουν το παραδοσιακό εδωδιμοπωλείο με περισσότερα από 2.500 εκλεκτά προϊόντα επιλεγμένων Ελλήνων παραγωγών, κάβα με πάνω από 230 ετικέτες ελληνικών κρασιών επιλεγμένες από το "botilia.gr" μαζί με 20 ετικέτες μπίρας μικροζυθοποιίας. Επίσης, στο ισόγειο υπάρχει χώρος ελαφράς εστίασης με χειροποίητη θρακιώτικη πίτα, που παρασκευάζεται μπροστά στον πελάτη σε 4 μόλις λεπτά, φρεσκοψημένο τσουρέκι ανά 30 λεπτά και άλλα αλμυρά και γλυκά εδέσματα. Στον πρώτο όροφο το πρότυπο κρεοπωλείο και steak bar από τη "Φάρμα Μπράλου" διαθέτει ειδικό χώρο κοπής κρεάτων, τα οποία ο πελάτης μπορεί να γεύεται ψημένα επιτόπου. Στον 2ο όροφο φιλοξενείται παιδικό δημιουργικό εργαστήρι, ενώ στον 3ο δίδονται καθημερινά cooking classes από τη Ντίνα Νικολάου. Στον ίδιο όροφο λειτουργεί και το πρώτο olive oil bar στην Ελλάδα σε συνεργασία με τη Gaea και τέλος στον 4ο υπάρχει πολυμορφικός χώρος με σύγχρονο οπτικοακουστικό υλικό για εκδηλώσεις, με έμφαση στους παραγωγούς και συνεργάτες της Yoleni's.

Yoleni's Flagship concept store, Σόλωνος 9, Κολωνάκι, τηλ. τηλ. 212 2223600, www.yolenis.com

Η κλήρωση έγινε και οι 2 νικήτριες είναι: Κωνσταντίνα Καπράνου και Άννα Πούλιου (Anna Pouliou). Θα παραλάβουν τα δώρα τους από το Yoleni's flagship store, κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα για τις μέρες και ώρες παραλαβής.