Follow us

Exportsmanager.com

Με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων προς τους Έλληνες παραγωγούς και εξαγωγείς, η νέα πλατφόρμα exportsmanager.com φιλοδοξεί να δώσει εύκολη και απροβλημάτιστη πρόσβαση στη διεθνή αγορά για την προώθηση των ελληνικών προϊόντων.

Exportsmanager.com

Σε μια εποχή που η εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων και προϊόντων έχει γίνει από πολυτέλεια ανάγκη καινοτόμες υλοποιήσεις που μπορούν να προσφέρουν λύσεις στον Έλληνα παραγωγό και εξαγωγέα είναι ιδιαίτερης σημασίας. Σε αυτό το πλαίσιο παρουσιάστηκε πρόσφατα η νέα online πλατφόρμα εξαγωγών exportsmanager.com η οποία φιλοδοξεί να λειτουργήσει σαν σημείο ολοκληρωμένων υπηρεσιών για τον επαγγελματία που θέλει να ανοίξει το πελατολόγιο του στην διεθνή αγορά. Βασισμένη επάνω στις ανάγκες των επιχειρήσεων αγροτικών προϊόντων, τροφίμων και ποτών – φρέσκων και συσκευασμένων – και ενσωματώνοντας τεχνολογίες αιχμής και τη λογική του single window, δίνει στον παραγωγό συγκεντρωμένα σε ένα σημείο όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να ξεκινήσει άμεσα να αναζητεί πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Exportsmanager.com

Παράλληλα, η πλατφόρμα προσφέρει πληθώρα υπηρεσιών απαραίτητων για την ολοκλήρωση της πώλησης όπως υπηρεσίες μεταφοράς και ασφάλισης εμπορεύματος, Trade Credit Insurance και Trade Financing σε συνεργασία με αναγνωρισμένες εταιρίες του εξωτερικού και factoring.

Δ.Η.