Follow us

Κερδίστε έναν ψάθινο δίσκο με 15 εκλεκτά προϊόντα από το παντοπωλείο “Box-gourmet”, συνολικής αξίας 90 € !

Κάντε like στη σελίδα του αθηνόραμαUmami.gr στο facebook και κερδίστε έναν ψάθινο δίσκο γεμάτο γευστικά καλούδια Ελλήνων παραγωγών και όχι μόνο, από το παντοπωλείο “Box-gourmet”, συνολικής αξίας 90 € ! To “Box-gourmet” ξεχωρίζει για τα επιλεγμένα ελληνικά προϊόντα του, αλλά και για ορισμένα εκλεκτά εισαγωγής. Η κάβα του διαθέτει μια αξιόλογη συλλογή κρασιών, μπιρών και αποσταγμάτων. Ειδικότητα στα φροντισμένα καλάθια.

Κερδίστε έναν ψάθινο δίσκο με 15 εκλεκτά προϊόντα από το παντοπωλείο “Box-gourmet”, συνολικής αξίας 90 € !

Τα προϊόντα που θα περιλαμβάνει ο ψάθινος δίσκος, είναι:

- τσίπουρο παλαιωμένο 200ml από το Verino στο Άργος
- μπίρα Citra από την ελληνική μικροζυθοποιία Septem
- κόκκινη σούπα τραχανάς με τομάτα & λαχανικά από τις Γουμένισσες
- μια σάλτσα από τομάτα, ρακή & μέλι, από την εταιρεία Απλά ελληνικά
- καβουρμάς της αλλαντοποιίας Sary από τη Δράμα
- κασέρι παλαιωμένο Προίκας Σοχού
- ρεβίθια Agrifarm, βραβευμένα για τη γεύση & τη συσκευασία τους
- ελληνικός καφές Σμυρναίικος, ένα χαρμάνι από 7 ποικιλίες
- Herbal Infusion Very very Berry της Whittard (Great Taste Award 2014)
- σοκολάτα ρόφημα με γεύση τσίλι & κανέλα της αγγλικής Whittard
- σοκολατάκια με γέμιση σύκου από την Κύμη Ευβοίας
- γλυκό ανθός άγριου σύκου από τη Μαρμελίζα στη Νάουσα
- υποβρύχιο με γεύση λεβάντα ή μανταρίνη από Bariamis
- σοκολάτα labooko γάλακτος με γεύση καφέ της Zotter
- πίτα Citrus με μανταρίνι & σουσάμι

Λίγα λόγια για το “Box-gourmet”

Κερδίστε έναν ψάθινο δίσκο με 15 εκλεκτά προϊόντα από το παντοπωλείο “Box-gourmet”, συνολικής αξίας 90 € !

"Καθώς τίποτα δεν είναι τυχαίο, αυτό το μαγαζί ξεκίνησε από αγάπη για το καλό φαγητό και το κρασί. Ταξιδεύοντας συχνά ανά την Ελλάδα, η Μαρία Αργυροπούλου γνώρισε κι αγάπησε τα τοπικά προϊόντα, που αγόραζε τότε για το σπίτι της. Με τα ίδια κριτήρια ποιότητας και γεύσης τα επιλέγει και για το μαγαζί της. Το διαπιστώνεις εύκολα, βλέποντας στα ράφια του φροντισμένου χώρου μερικές από τις καλύτερες ελληνικές ετικέτες σε κάθε είδος, αλλά και ορισμένες ξένες, εξίσου διαλεχτές. "Προσαρμόζουμε τα είδη που φέρνουμε στις απαιτήσεις του κοινού μας, προσέχοντας πάντα τη σχέση ποιότητας-τιμής", λέει η ίδια…." (διαβάστε ολόκληρη την παρουσίαση στο umami.gr εδώ )

Το Box-gourmet, στην ίδια γειτονιά αλλά σε νέα διεύθυνση πλέον (Κύπρου 76-78, στο Βύρωνα), τοποθετεί στα ράφια του εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα επιλεγμένα με γνώση, αλλά και ορισμένα ιδιαίτερα εισαγωγής. Μάλιστα, αντιπροσωπεύει πλέον στην Ελλάδα τον εμβληματικό οίκο τσαγιών, σοκολάτας και καφέ Whittard. Ενδεικτικά αναφέρουμε: αλλαντικά Στρεμμένου, Sary Δράμας, "Δανάη" από την Καρδίτσα αλλά και προσούτο Dalma από τις Δαλματικές ακτές, τυριά Ίου, Άνδρου, Τήνου, Νάξου και πολλά άλλα, όσπρια από το Αγροκήπιο Λάρισας, φρέσκα ζυμαρικά με τοπικές συνταγές, τα εκλεκτά ζυμαρικά Αριάδνη από το Χελμό και Τερπνόν από το Λουτράκι, σπάνια χαρμάνια καφέδων Richard από τη Γαλλία, οι μαρμελάδες Mr Juke's, η βιολογική σταφίδα Golden Black από τη Νεμέα, τα λουκούμια Bariamis, αιγαιοπελαγίτικα είδη Aegean Essence, πολλά γλυκίσματα. Η κάβα τους διαθέτει μια αξιοπρόσεκτη ποικιλία από επιλεγμένα κρασιά, μπίρες και αποστάγματα. Τα καλάθια δώρων τους είναι ιδιαίτερα φροντισμένα.

Box -Gourmet, Kύπρου 76-78 Βύρωνας, τηλ. 210 7600279, www.box-gourmet.gr

Με ένα απλό like στη σελίδα του αθηνόραμαUmami στο facebook, μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση που θα γίνει στις 9 Οκτωβρίου. Ο νικητής θα ανακοινωθεί και στη σελίδα του αθηνόραμαUmami στο facebook και θα ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα στη δική του σελίδα.

Ο τυχερός που κληρώθηκε είναι ο Χρήστος Εμμανουήλ και θα ειδοποιηθεί για τον τρόπο με τον οποίο θα παραλάβει το δώρο του με προσωπικό μήνυμα.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή. Οι διαγωνισμοί συνεχίζονται...