Follow us

Παγωμένο τσάι “back to essentials”!

Το παγωμένο τσάι NESTEA έκανε την επανεμφάνισή του σ’ έναν πανέμορφο κήπο της Αθήνας, όπου φίλοι και εκπρόσωποι των media δοκίμασαν τις δύο νέες γεύσεις του…

Παγωμένο τσάι “back to essentials”!

Είμαι λάτρης του παγωμένου τσαγιού κι έτσι με χαρά ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Nestea το μεσημέρι μια εργάσιμης μέρας, στο πανέμορφο Black Duck Garden, τον κήπο του Μουσείου της πόλεως των Αθηνών, που σε κάνει να ξεχνάς ότι βρίσκεσαι στο κέντρο της πόλης.
Η μέρα μου, λοιπόν, ξεκίνησε όμορφα, με δροσερά non alcoholic cocktails με βάση τα νέα Nestea λεμόνι και ροδάκινο, που μας επανασυστήθηκαν, καθώς μόλις κυκλοφόρησαν με νέα συνταγή, με εκχύλισμα από ποιοτικά φύλλα τσαγιού της περιοχής Nigiri της Ινδίας. Η φιλοσοφία γύρω από τη νέα συνταγή έχει το μότο “Back to Essentials”, δηλαδή πίσω στα βασικά, οπότε τα νέα δροσιστικά ροφήματα έχουν λιγότερα συστατικά, δεν περιέχουν τεχνητές χρωστικές και συντηρητικά, μόνο φυσικά αρώματα, στέβια και λιγότερη ζάχαρη (μόνο 20 θερμίδες ανά 100ml).

Παγωμένο τσάι “back to essentials”!

Φυσικά, τα δοκιμάσαμε και σκέτα -το λεμόνι για τους παραδοσιακούς και το ροδάκινο για όσους αναζητούν περισσότερη γλυκύτητα- για να ανακαλύψουμε τα πλούσια αρώματά τους και την αίσθηση αναζωογόνησης που προσφέρουν.

Στο ενημερωτικό σποτ που παρακολουθήσαμε, μάθαμε ότι οι νέες γεύσεις είναι συνολικά επτά, οπότε ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε και τις υπόλοιπες πέντε, που θα προστεθούν σύντομα σε αυτές τις δύο…