Follow us

Παραδοσιακό τραπέζι με προϊόντα Κωσταρέλου

Στα καταστήματα Κωσταρέλου βρίσκουμε ό,τι θα κάνει να ξεχωρίσει το πασχαλινό μας τραπέζι, είτε από τα φημισμένα τους τυροκομικά προϊόντα, είτε από επιλεγμένους μικρούς παραγωγούς…

Παραδοσιακό τραπέζι με προϊόντα Κωσταρέλου

Τα τυροκομικά Κωσταρέλου εδώ και 80 χρόνια κάνουν τη διαφορά. Τυριά όπως η βραβευμένη φέτα, που ωριμάζει ως και 18 μήνες σε ξύλινα βαρέλια, η μαλακή φέτα που είναι ιδανική για ορεκτικά και αλείμματα, αλλά και σκληρά ή ημίσκληρα τυριά, όπως κατσικίσια γραβιέρα, πινακωτύρι, παλαιωμένο κεφαλοτύρι, καθώς και τα ιδιαίτερα μαεστύρι, μελίπαστο, που μπορούν να συνθέσουν κι ένα ενδιαφέρον πλατό.
Μαζί τους, φέτος θα βάλουμε και το σαχάνι, ένα νέο, χειροποίητο παραδοσιακό τυρί του τυροκομείου, από αιγοπρόβειο γάλα. Ψήστε το στη σχάρα ή στο τηγάνι για λίγα λεπτά και θα έχετε αμέσως έναν ιδιαίτερο μεζέ.

Παραδοσιακό τραπέζι με προϊόντα Κωσταρέλου
Σαχάνι

Όλα αυτά, θα τα βρούμε στα ομώνυμα καταστήματα σε Κολωνάκι, Βριλήσσια, Παλλήνη, Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη, μαζί με άλλα προϊόντα τους, που ταιριάζουν στο γιορτινό μας τραπέζι, όπως την ελαφρώς πικάντικη τυροκαυτερή, το δροσερό τζατζίκι, το κρεμώδες τσαλαφούτι, το στραγγιστό γιαούρτι, πλήρες ή με μόλις 2% λιπαρά, το φρέσκο τους βούτυρο, για τα πιο αρωματικά τσουρέκια και κουλουράκια.

Στα ράφια των καταστημάτων και μια ευρεία γκάμα από επιλεγμένα προϊόντα μικρών παραγωγών, που θα συμπληρώσουν τις πασχαλινές μας προμήθειες.

Αθήνα – Κολωνάκι, ​Πατριάρχου Ιωακείμ 30-32, τηλ. 210 7259000
Μαρκόπουλο ​(Τυροκομείο και Πρατήριο) τηλ. 2299025569

Περισσότερα στο www.kostarelos.gr